Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Tervetuloa kotiin elämää sykkivään naapurustoon

Tervetuloa kotiin, jonka parvekkeella tai terassilla on ihana nauttia kiireetön brunssi perheen tai ystävien kesken. Kotiin, jossa voit viettää iltaa naapureiden kanssa yhteisissä pihajuhlissa. Kotiin, jossa kaikki on huolettoman lähellä.

Onni on elämää sykkiviä naapurusto, joka tarjoaa mahdollisuuksia shoppailuun, yhteisöllisyyteen, ihmisten tapaamiseen sekä seuralliseen ja sosiaaliseen elämään. Koti, joissa voit nauttia barbeque-illasta parvekkeellasi tai varhaisesta aamiaisesta terassillasi. Koti, joissa voit pakata piknikeväät ja lähteä retkelle ystävien kanssa tai mennä kahden kesken romanttiselle illalliselle lähiravintolaan. Tai miltä kuulostaisi yhteiset korttelijuhlat naapureiden kanssa?

Tutustu uusiin koteihin elämää sykkivissä naapurustoissa

Muuttovalmis
Myynnissä

Kaupunginosat Suomi

KAIKKI KAUPUNGINOSAT SUOMI