Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kaksiot Espoo

Löydä itsellesi kaksio Espoosta

Bonava-kodit suunnitellaan huolella. Niin myös jokainen kaksio Espoossa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kotien sydän on siellä asuvat ihmiset. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kaksiot Espoossa asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle luontoa, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Myytävät asunnot Espoo

 • Huoneita2 - 5
 • Pinta-ala52.5 - 147.5 m²
 • Myyntihinta207 800 - 724 566 €
 • Koteja38
 • Huoneita2 - 5
 • Pinta-ala50 - 116 m²
 • Myyntihinta214 900 - 494 100 €
 • Koteja57
 • Huoneita1 - 3
 • Pinta-ala30.5 - 69.5 m²
 • Myyntihinta105 600 - 191 300 €
 • Koteja54
 • Huoneita2 - 4
 • Pinta-ala41 - 71.5 m²
 • Myyntihinta50 600 - 93 000 €
 • Koteja49
 • Huoneita1 - 4
 • Pinta-ala26.5 - 95 m²
 • Koteja44
 • Huoneita1 - 5
 • Pinta-ala29.5 - 145.5 m²
 • Myyntihinta178 300 - 714 200 €
 • Koteja43
Myynnissä
Ennakkomarkkinoinnissa

Kaupunginosat Espoossa

KAIKKI KAUPUNGINOSAT KAKSIOT ESPOO

Espoo on shoppailijan paratiisi

Espoon myytävät kaksiot asettuvat poikkeuksellisten shoppailumahdollisuuksien äärelle. Kauppakeskuksia Espoosta löytyy moneen menoon ja makuun: Iso Omena Matinkylässä, Sello Leppävaarassa, Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa, Lippulaiva Espoonlahdessa sekä Entresse Espoon Keskuksessa. Lisäksi kaupungista löytyy lukuisia kodin sisustukseen erikoistuneita liikkeitä pienistä sisustuspuodeista suuriin huonekaluhalleihin. Löytyypä Espoosta myös oma Ikea.

Bonavan myytävät kaksiot Espoossa kutsuvat tekemään löytöjä kaupungin monille kirpputoreille. Matinkylästä löytyy todellinen helmi, Kirppurori Ankkurinappi, jossa myyntipisteitä on jopa 220. Tapiolassa itsepalvelukirpputori Toinen Kierros antaa uuden elämän niin vaatteille ja kengille kuin kodin tarvikkeillekin. Tapiolan kupeesta löytyy myös Akseli, jossa tarjolla on vaatteiden lisäksi myös keräilytavaroita. Valitse omaksesi uusi kaksio Espoosta ja sisusta koti vintage-löydöillä.

Tankkaa energiaa luonnosta Espoossa

Bonavan myytävät kaksiot Espoossa asettuvat upean luonnon ja ulkoilumaastojen äärelle. Valitsitpa sitten kaksion Tapiolasta, Matinkylästä, Perkkaalta tai Suurpellosta, harrastusmahdollisuudet ja lenkkipolut lähtevät lähes kotiovelta.

880 hehtaarin Keskuspuisto kätkee sisäänsä toinen toistaan ihastuttavampia notkoja ja polkuja. Kaupunkilaiset vauvasta vaariin nauttivat vaihtelevista lenkkeily- ja hiihtomaastoista ja syksyisistä sieni- ja marjastusretkistä ja luontopoluista linnunlauluineen. Nuuksion kansallispuistossa retkelle voi lähteä vaikka useammaksi päiväksi. Maksuttomat telttailualueet nuotioineen ja grillikatoksineen luovat omintakeisen tunnelman ja ympäröivän luonnon rauha saa arjen kiireet unohtumaan.

Kuntosalien ja uimahallien lisäksi liikuntaa voi harrastaa myös Espoon monilla ulkoliikuntapisteillä. Maksuttomia kuntoilulaitteita löytyy mm. Tapiolan ja Matinkylän urheilupuistoista. Skeittipuistot, frisbeegolf-radat ja parkouralueet yhdistävät kuntoilun hauskanpitoon ja mukavaan yhdessäoloon. Valitse omaksesi uusi kaksio Espoosta ihastu kotikaupungin moniin harrastusmahdollisuuksiin.

Kaksio Espoossa taipuu myös sijoitusasunnoksi

Kaksio Espoossa sopii mainiosti myös sijoitusasunnoiksi. Jo kokonsakin puolesta kaksio on erinomainen sijoitus. Loistavat kulkuyhteydet ja kattavat lähipalvelut lisäävät Espoon kiinnostusta. Uudiskohde on turvallinen ja huoleton valinta vailla remonttihuoli ja yllättäviä kustannuksia. Uusi kaksio Espoossa hurmaa toimivalla pohjaratkaisullaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva kaksio Espoosta.

Kaksio Espoossa on ihanan huoleton valinta ensiasunnoksi

Ensiasunnon ostajalle kaksio Espoossa on turvallinen ja fiksu valinta. Remonttihuolet ja yllättävät kulut voi unohtaa vuosikausiksi eteenpäin, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaat ratkaisut säästävät luontoa ja tuovat asukkaille säästöjä yhtiövastikkeessa. Valitse siis omaksesi kaksio Espoosta.

Valitse elämäntilanteeseesi sopiva kaksio Espoosta

Bonavan kaksiot Espoossa on suunniteltu erilaisia elämäntilanteita silmällä pitäen. Loistavat pohjaratkaisut, kattava varustelu sekä laadukkaat materiaalit tuovat asumiseen sujuvuutta niin nuorelle parille kuin omakotitalosta muuttavalle. Heitä hyvästit piha- ja lumitöille ja nauti kerrostaloasumisen monista eduista. Toiminnalliset yhteistilat, viihtyisä pihapiiri ja tuttavallinen naapurusto ovat omiaan tekemään arjesta entistä mukavampaa. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kaksio Espoossa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Kehittyvästä Espoosta on moneksi

Kun valintasi on kaksio Espoosta, pääset nauttimaan kehittyvän kaupungin monista palveluista. Kulttuuritarjonta ulottuu museoista elokuvateattereihin ja ulkoilmanäyttämöistä areenan lavoille. Monet kauppakeskukset, pikkuputiikit ja erikoisliikkeet vastaavat shoppailijan toiveisiin. Vehreä luonto on Espoon ylpeys Nuuksion kansallispuiston monine luontopolkuineen. Bonavan myytävät kaksiot Espoossa kutsuvat kaupungin viihtyisimmille kotikulmille lähelle palveluja ja raikasta luontoa. Uusi kaksio Espoosta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.