Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kolmiot Espoo

Valitse omaksesi kolmio Espoosta

Huolella suunnitellut Bonava-kodit ovat vertaansa vailla. Erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvat kolmiot Espoossa ihastuttavat toimivilla pohjaratkaisuillaan. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kotien sydän on siellä asuvat ihmiset. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kolmiot Espoossa asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle luontoa, palveluita ja harrastusmahdollisuuksia.

Myytävät asunnot Espoo

Kaupunginosat Espoossa

KAIKKI KAUPUNGINOSAT KOLMIOT ESPOO

Viihdettä Espoon sydämessä

Pääkaupungin kainalossa Espoo tarjoaa kulttuuririentoja kaikenikäisille. Bonavan myytävät kolmiot Espoossa asettuvat lähelle ihastuttavan kotikaupungin vilkasta kulttuurielämää. Konsertit klassisesta musiikista popiin ja lastenlauluihin raikaavat Sellosalissa, Espoon kulttuurikeskuksessa ja Espoo Metro Areenalla. Tanssin ja teatterin pyörteisiin puolestaan pääsee Espoon Kaupunginteatterissa, Tanssiteatteri Glims & Glomsissa sekä monen monien harrastelijateattereiden esityksissä eri puolella kaupunkia. Lapsille ja nuorille suunnatut teatterit Hevosenkenkä ja Unga Teatern ihastuttavat ajankohtaisilla esityksillään, joita saavutaan seuraamaan myös Espoon ulkopuolelta.

Elokuinen Espoo-päivä on vuoden odotetuin kaupunkitapahtuma yli sadan maksuttoman kulttuurielämyksen voimin. Espoolaiset vauvasta vaariin pääsevät nauttimaan niin näyttelyistä, konserteista kuin aikamatkasta kaupungin historiaan kävelykierrosten muodossa. Näyttelykeskus WeeGeellä toimii neljä kiehtovaa museota tarjoten elämyksiä kaikenikäisille. Valitse omaksesi uusi kolmio Espoosta ja tutustu kotikaupungin rikkaaseen kulttuurielämään.

Espoossa koko perheen voimin

Bonavan myytävät kolmiot Espoossa sopivat myös perheille. Mukavaa toimintaa lapsille löytyy kotikulmilta ympäri kaupunkia. Noin 200 leikkipuistoa ympäri kaupunkia toiminnallisine välineineen, laajat puistoalueet nurmikenttineen ja skeittipuistot ovat omiaan tekemään arjesta entistä leppoisampaa. Löytyypä Espoosta myös kaksi Angry Birds -teemapuistoa.

Kesäpäivää on mukava viettää seikkailupuisto Huipussa, jonka kiipeilyradat ja vaijeriliu’ut takaavat vauhdin huuman kauniissa luontomaisemissa. Sisäaktiviteettipuisto SuperPark puolestaan vie koko perheen pelien ja leikkien pyörteisiin. Trampoliinit, liukumäet, polkuautot ja volttiradat tarjoavat hauskanpitoa säällä kuin säällä. Vesipuisto Serena on monille lapsiperheille kesän ykköskohde liukumäkineen, porealtaineen ja kuohuvine koskineen. Bonavan myytävät kolmiot Espoossa kutsuvat nauttimaan monenkirjavista seikkailuista kotikulmille.

Valitse sijoitusasunnoksi kolmio Espoosta

Sijoitusasunnoksi kolmio Espoossa on oiva valinta. Uudiskohde on turvallinen ja huoleton sijoituskohde vailla remonttihuoli ja yllättäviä kustannuksia. Kolmio Espoossa vetää puoleensa kokonsa ja sijaintinsa puolesta. Uusi kolmio Espoossa hurmaa toimivalla pohjaratkaisullaan ja laadukkailla materiaaleillaan. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva kolmio Espoosta.

Ensiasunnoksi kolmio Espoosta

Ensiasunnon ostajalle kolmio Espoossa on ihanan huoleton. Perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista tekee sijoituksesta turvallisen. Remonttihuolet ja yllättävät kulut voi unohtaa vuosikausiksi eteenpäin, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaat ratkaisut säästävät luontoa ja tuovat asukkaille säästöjä yhtiövastikkeessa. Valitse siis omaksesi kolmio Espoosta.

Kolmio Espoossa sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Bonavan rakennuttama kolmio Espoossa on loistava valinta elämäntilanteesta riippumatta. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, asukkaat voivat heittää hyvästit remonttitarpeille vuosikausiksi. Kerrostaloasuminen on huoletonta ja helppoa ympäri vuoden ilman piha- ja lumitöitä. Loistavat pohjaratkaisut, kattava varustelu sekä laadukkaat materiaalit tuovat asumiseen sujuvuutta niin nuorelle parille kuin omakotitalosta muuttavalle. Toiminnalliset yhteistilat, viihtyisä pihapiiri ja tuttavallinen naapurusto ovat omiaan tekemään arjesta entistä mukavampaa. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kolmio Espoossa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Kiehtova ja kehittyvä Espoo

Valitessasi kolmion Espoosta pääset asettumaan kehittyvän kaupungin parhaille paikoille. Länsimetro, kattava bussiverkosto, kehätiet sekä loistavat kevyen liikenteen väylät tekevät liikkumisesta helppoa ja vaivatonta. Upeat luontomaisemat ja omintakeiset asuinalueet ovat omiaan hurmaamaan myös paikkakunnalle muuttavan. Espoon ostosmahdollisuuksiin lukeutuu erikoisliikkeitä, kirpputoreja ja useampi kauppakeskus. Bonavan myytävät kolmiot Espoossa kutsuvat viihtymään kaupungin kutsuvimmille kotikulmille lähelle alati kehittyviä palveluja ja raikasta luontoa. Uusi kolmio Espoosta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.