Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Päivänkorento B37, 4 huonetta, 77,0 m²

AURINKOINEN KULMAHUONEISTO OMALLA TERASSILLA

Valitse omaksesi 77-neliöinen neljän huoneen perheasunto uudesta kerrostalosta ja mukavasta naapurustosta Vermonniityn kotikorttelista. Asunnosta löydät kaiken tarpeellinen ihastuttavassa paketissa.

Nyt kannattaa toimia, sillä tässä kodissa on mahdollisuus valita 30.8.2017 mennessä, haluatko vaatehuoneen tilalle lisähintaisena oman saunan. Espoon Päivänkorento rakennetaan vuokratontille, mikä mahdollistaa pääsyn uuteen kotiin pienemmällä pääomalla. Voit itse päättää, maksatko osuutesi taloyhtiön tontista pois kerralla vai lyhennätkö osuuttasi tontinvuokrasta vastikkeessa.

Eteinen ja säilytystilat

Koti alkaa eteisestä, josta avautuu keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneisiin ja pesutiloihin. Hyvien säilytystilojen ja vaatehuoneen ansiosta vaatteet, harrastusvarusteet ja tavarat on helppo pitää järjestyksessä. Tässä kodissa arki rullaa.

Viihtyisät oleskelutilat

Ihanan valoisa keittiön ja olohuoneen kokonaisuus avautuu lasitetulle terassille ja asuntopihalle. Ruokapöydälle löytyy mukavasti oma paikkansa. Kulmahuoneistosta on näkymät sekä länteen että etelään. Toisessa makuuhuoneessa on iso vaatehuone. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä. Asunnossa on kaksi wc-tilaa ja tilavaraus saunalle.

Elämää lasitetulla terassilla

Avaa ovi ja astu lasitetulle, koko olohuoneen levyiselle terassillesi, josta on näkymät viihtyisälle ja vehreälle puroalueelle. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta parvekkeelle vaikka kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Toimivat yhteistilat

Taloyhtiön yhteisistä tiloista löytyvät hyvät polkupyörien säilytys- ja huoltotilat, ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarastot, irtaimistovarastot sekä viihtyisä talosauna.

Hyvinvointia kotikorttelissa

Päivänkorennon uudet kodit on suunniteltu hyvää ja energistä elämää ajatellen. Kotikortteliin tulee liikkumaan innostava hyvinvointipihan ja kuntoiluvälineillä varustettavan yhteiskäyttötilan kokonaisuus, jollaista ei ole muualla tarjolla. Hyvinvointipihalla aikuiset ja lapset voivat treenata ja puuhata yhdessä ja rinnakkain. Kuntoilumahdollisuudet sopivat kaikille ja innostavat liikkumaan niitäkin, joiden ei tule lähdettyä treenaamaan naapurustoa pidemmälle.

Koti makusi mukaan

Kun olet ostamassa uutta Bonava-asuntoa jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit räätälöidä siitä juuri sinun makusi ja tyylisi mukaisen. Olemme koonneet avuksesi ja inspiraatioksesi kattavan valikoiman uuden kotisi hintaan sisältyviä trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi materiaalit ja värimaailman. Tutustu myös upeisiin, lisähintaisiin Lifestyle-paketteihimme, joiden avulla voit lisävarustaa kotisi vieläkin ihanammaksi oman elämäntapasi mukaan. Rakastatko esimerkiksi ruoanlaittoa? Kaipaatko kotiisi erityisen kätevää vaatehuoltoa? Vai oletko intohimoinen treenaaja?

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
77,0 m²
Kerros
1 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Rakennusohjelman mukainen maksuerätaulukko

  • 70 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 20% myyntihinnasta arviolta 28.9.2018
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 28.11.2018, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi 
Pääomavastike
  • 2.ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike  1,92 €/m²/kk (sis.koron) 
  • 3.asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 9,34 €/m²/kk 
Laina-aika n. 25 vuotta. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.
Laajakaistavastikearvio 6 €/huoneisto/kk

Vaatehuone vai sauna?

Tässä kodissa voit halutessasi teettää vaatehuoneen tilalle saunan. Nyt kannattaa toimia, sillä valinta-aikaa on 30.8.2017 asti.

Arvostatko vaatehuonetta, jossa voit säilyttää vaatteesi ja varusteesi kätevästi ja käytännöllisesti hyvässä järjestyksessä? Vai oletko intohimoinen saunoja, joka rakastaa oman saunan löylyjä? Tee kodistasi juuri omien toiveidesi mukainen ja valitse mieleisesi vaihtoehto.