Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Matinkylässä

Espoon Matinkylä kutsuu viihtymään. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun hyvällä paikalla mukavassa naapurustossa. Valitse omaksesi upea uudiskohde Matinkylästä.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Matinkylässä

Espoon Matinkylä kutsuu viihtymään. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun hyvällä paikalla mukavassa naapurustossa. Valitse omaksesi upea uudiskohde Matinkylästä.

Matinkylä on loistopaikka asua lähellä kaikkea

Espoon Matinkylän rakentaminen aloitettiin viitisenkymmentä vuotta sitten entisen Mattbyn kartanon maille. Asuinalueesta on kasvanut vuosien saatossa vetovoimainen kotipaikka, jossa on helppo viihtyä. Kehittyvä urbaani ja luonnonläheinen Matinkylä asettuu Suomenlahden rannalle tarjoten mukavan merellisen naapuruston rantaraitteineen ja ulkoilumaastoineen.

Matinkylässä kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut löytyvät kotikulmilta. Naapurissa on erimerkiksi kauppakeskus Iso Omena, joka on kuin pieni kaupunki itsessään päivittäistavaraliikkeineen, erikoisliikkeineen, kahviloineen, ravintoloineen ja vapaa-ajanviettopaikkoineen. Uudisrakentamisen myötä palvelujen kirjo vain kasvaa nykyisestä. Vuoden 2017 aikana valmistuva länsimetro tuo Matinkylään ihan uuden ulottuvuuden.

Espoon Matinkylän uudet myytävät asunnot tekevät luonnonläheisestä cityasumisesta juhlaa. Uudiskohde tarjoaa monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia, hyvin suunniteltuja koteja sekä mukavia naapurustoja, joissa on helppo viihtyä pitkään.

Matinkylän myytävät asunnot

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)