amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Matinkylässä

Espoon Matinkylä kutsuu viihtymään. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun hyvällä paikalla mukavassa naapurustossa. Valitse omaksesi upea uudiskohde Matinkylästä.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Matinkylässä

Espoon Matinkylä kutsuu viihtymään. Uudet myytävät asunnot tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun hyvällä paikalla mukavassa naapurustossa. Valitse omaksesi upea uudiskohde Matinkylästä.

Matinkylä on loistopaikka asua lähellä kaikkea

Espoon Matinkylän rakentaminen aloitettiin viitisenkymmentä vuotta sitten entisen Mattbyn kartanon maille. Asuinalueesta on kasvanut vuosien saatossa vetovoimainen kotipaikka, jossa on helppo viihtyä. Kehittyvä urbaani ja luonnonläheinen Matinkylä asettuu Suomenlahden rannalle tarjoten mukavan merellisen naapuruston rantaraitteineen ja ulkoilumaastoineen.

Matinkylässä kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut löytyvät kotikulmilta. Naapurissa on erimerkiksi kauppakeskus Iso Omena, joka on kuin pieni kaupunki itsessään päivittäistavaraliikkeineen, erikoisliikkeineen, kahviloineen, ravintoloineen ja vapaa-ajanviettopaikkoineen. Uudisrakentamisen myötä palvelujen kirjo vain kasvaa nykyisestä. Vuoden 2017 aikana valmistuva länsimetro tuo Matinkylään ihan uuden ulottuvuuden.

Espoon Matinkylän uudet myytävät asunnot tekevät luonnonläheisestä cityasumisesta juhlaa. Uudiskohde tarjoaa monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia, hyvin suunniteltuja koteja sekä mukavia naapurustoja, joissa on helppo viihtyä pitkään.

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Matinkylässä

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)