Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Matinkylä

Espoon Matinkylä

Uudiskohde Matinkylästä on loistovalinta

Espoon Matinkylän rakentaminen aloitettiin viitisenkymmentä vuotta sitten entisen Mattbyn kartanon maille. Asuinalueesta on kasvanut vuosien saatossa vetovoimainen kotipaikka, jossa on helppo viihtyä. Kehittyvä urbaani ja luonnonläheinen Matinkylä asettuu Suomenlahden rannalle tarjoten mukavan merellisen naapuruston rantaraitteineen ja ulkoilumaastoineen.

Matinkylässä kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut löytyvät kotikulmilta. Naapurissa on erimerkiksi kauppakeskus Iso Omena, joka on kuin pieni kaupunki itsessään päivittäistavaraliikkeineen, erikoisliikkeineen, kahviloineen, ravintoloineen ja vapaa-ajanviettopaikkoineen. Uudisrakentamisen myötä palvelujen kirjo vain kasvaa nykyisestä. Vuonna 2017 valmistunut länsimetro on tuonut Matinkylään täysin uuden ulottuvuuden.

Espoon Matinkylän uudet myytävät asunnot tekevät luonnonläheisestä cityasumisesta juhlaa. Uudiskohde tarjoaa monenlaisiin elämäntilanteisiin sopivia, hyvin suunniteltuja koteja sekä mukavia naapurustoja, joissa on helppo viihtyä pitkään.

Liikunnan riemua Matinkylässä

Espoon Matinkylässä on helppo viihtyä. Luonnonläheinen kotipaikka tarjoaa aktiiviselle liikkujalle ja ulkoilusta nauttivalle paljon mahdollisuuksia. Ulkoilualueita löytyy mm. Gräsanojan varrelta ja Matinkylän urheilupuistosta. Rantaraitilla voi virkistäytyä merellisessä ympäristössä lähellä rantaa. Myös venesatamat ja uintipaikat löytyvät ihan kotikulmilta.

Bonavan uudet myytävät Matinkylässä asettuvat lähelle Matinkylän urheilupuistoa, jonka kahdella tekonurmikentällä kotipelinsä pelaa myös jalkapalloseura Etelä-Espoon Pallo. Lisäksi puistosta löytyy kolme tenniskenttää, koripallokenttä, skeitti- ja parkouralueet, tekojääkaukalo sekä yleisurheilukenttä. Matinkylän uimarannalla päivää voi paistatella terassilla tai vaikka beachvolleyn pyörteissä. Matinkylän uudet myytävät asunnot tarjoilevat loistavat puitteet yhteisölliseen toimintaan. Matinkylän maksuton asukaspuisto on tarkoitettu kaikenikäisille vauvasta vaariin. Virikerikkaassa puistossa järjestetään niin juhlia kuin ohjattua toimintaa leikkien ja askartelun merkeissä. Valitse omaksesi uusi asunto Matinkylästä ja kotiudu yhdelle Espoon viihtyisimmistä alueista.

Iso Omena ja muita helmiä Matinkylässä 

Tervetuloa shoppailijan paratiisiin. Bonavan uudet myytävät asunnot Matinkylässä asettuvat kenties Espoon parhaimpien ostosmahdollisuuksien äärelle. Iso Omena kätkee sisäänsä yli 200 muodin, vapaa-ajan ja sisustuksen liikettä ja jopa elokuvateatterin. Monipuolinen ravintola- ja kahvilatarjonta tuovat luksusta arkeen ja päivittäistavarakaupoissa hoidat näppärästi ruokaostokset kotiin. Kauppakeskuksen lisäksi Matinkylästä löytyy paljon erikoisliikkeitä ja todellisia helmiä kuten Kirppurori Ankkurinappi, jossa myyntipisteitä on jopa 220.

Kulkuyhteydet

Vuonna 2017 valmistuneen Länsimetron myötä Matinkylään matkaa Helsingin keskustasta alle kahdessakymmenessä minuutissa. Matinkylän metroasema sijoittuu Ison Omenan yhteyteen maan alle. Espoon sisäiset bussiyhteydet ovat Matinkylästä käsin ihanteelliset. Metron päätepysäkkinä liityntälinjat kuljettavat ympäri Espoota tihein vuorovälein.

Autoilijalle Matinkylä sijaitsee kätevästi Länsiväylän ja Kehä II:n kupeessa. Matinkylästä hurauttaa vaivatta niin Helsingin keskustaan kuin Turun tielle tai länteen Kirkkonummelle päin. Pyöräilyreitit vievät Matinkylästä Espoon rantoja pitkin aina Lauttasaareen ja Helsingin keskustaan asti. Panosta arjen helppouteen ja valitse omaksesi uusi asunto Matinkylästä.

Huolettomasti uuteen kotiin Matinkylään

Bonavan myytävät asunnot Matinkylässä tarjoilevat ihanaa arjen helppoutta. Kerrostalossa voit unohtaa lumityöt ja heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Uudiskohteen perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä tuo mielenrauhaa. Oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta Bonavan myytävät asunnot Matinkylässä sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Laadukkaat materiaalit, hyvä äänieristys ja kattava varustelu puhuttelevat niin ensiasunnon ostajaa kuin kokenutta konkaria. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Matinkylästä.

Uusi asunto Matinkylästä on asuntosijoittajan unelma

Vetovoimaisen sijaintinsa ja kattavien lähipalveluiden ansiosta uusi asunto Matinkylästä on oiva sijoituskohde. Pääkaupunkiseutu vetää puoleensa opiskelijoita ja työvoimaa, minkä vuoksi asukkaat uuteen kotiin on helppo löytää. Laadukkaat materiaalit, kattava varustelu ja toimivat pohjat tekevät Bonavan uudiskohteista houkuttelevan niin asukeille kuin sijoittajallekin. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uusi asunto Matinkylästä.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)