Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ampeeri E 181 Espoon Ampeeri

Vapaa

Ampeeri E 181, 3 huonetta, 71,0 m²

Kodikas kolmio omalla pihaterassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
71,0 m²
Velaton hinta
€ 362 100
Pääomavastike
€ 125
Kerros
1 / 5
Lainaosuus
€ 184 600
Myyntihinta
€ 177 500
Hoitovastike
€ 277
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Vapaa

Ampeeri E 181, 3 huonetta, 71,0 m²

Kodikas kolmio omalla pihaterassilla

Myynnissä mukava 71-neliöinen koti uudessa kerrostalossa Espoon Matinkylässä. Asunnossa E181 on hyvä pohjaratkaisu ja oma viihtyisä pihaterassi.

Tämä laadukas ensimmäisen kerroksen kulmahuoneisto kutsuu viihtymään hyvälle paikalle Espoon Matinkylään. Nyt kannattaa toimia nopeasti, sillä Espoon Ampeerin huolettoman ihanat kodit myydään nopeasti.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Espoon Ampeerin uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tämän kodin eteisessä ja oleskelutiloissa on kaunis 3-sauvainen tammiparketti. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen laatoitus ja työtasona kestävä, harmaa laminaatti. Astianpesukone ja jääkaappipakastin ovat valkoiset. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein, allaskaappi ja kääntyvä lasinen suihkuseinä. Saunan seinät ja katto ovat kuusipaneelia, lauteet tervaleppää.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä avaraan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, joka avautuu omalle pihaterassille. Oleskelutiloissa on lautaparketti, pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Asunnossa on vaatehuone ja oma sauna. Tehosteseinät tuovat asuntoon persoonallista ilmettä.

Oma pihaterassi

Avaa ovi olohuoneesta ja astu omalle puurakenteiselle pihaterassillesi. Sisusta pihaterassille ihana oleskelutila ja kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän pieni minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Espoon Ampeerissa on viihtyisä kerhotila, joka sopii monenlaiseen menoon. Asukkaiden käytössä on naapuritalo-Woiman talosauna vilvoitteluterasseineen ja talopesula. Ampeerin pohjakerroksessa on kerhotilan lisäksi kuivaushuone sekä ulkoilu-, leikkiväline- ja irtaimistovarastotiloja. Asukkaat voivat ostaa myös lisävarastotilaa. Autopaikat on sijoitettu pihakannen alle halliin.

Tutustu Ketterään asuntolainaan

Kun neuvottelet Espoon Ampeerin uuden asunnon ostamisesta Bonava asuntomyynnin kanssa, saat halutessasi apua uuden kodin rahoitusasioihin Nooa Säästöpankin laina-asiantuntijalta. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, saat lainatarjouksen nopeasti. Ja mikä parasta, Ketterä asuntolaina on lyhennysvapaa 12 kuukauden ajan, jolta ajalta maksamme puolestasi asuntolainan korot asunnon myyntihinnasta.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Espoon Ampeeri

Tulossa lisää uusia asuntoja elämää sykkivään naapurustoon. Nyt kannattaa toimia, sillä Espoon Ampeerin huolettoman ihanat kodit myydään nyt. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Asuntojen maksuerät

  • 90 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä 
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta 31.8.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • Kaksi ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita, vastike 1,76 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,30 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk


Yhtiölaina

Helsingin Seudun Osuuspankista

Laina-aika n. 25 vuotta.

Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti.

 

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää