Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Omenatorni as 17, 3 huonetta, 64,5 m²

Omenatorni as 17

Myynnissä viihtyisä 64,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Espoon Matinlahden keskustassa. Asunnossa 17 on kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa, upea lasitettu parveke ja oma sauna.

Espoon Omenatorin asunto 17 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle. Tämä huoleton ja laadukas uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

ONNI ON OMA KOTI

Espoon Omenatornin kolmannen kerroksen kolmiossa on toimiva ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Asunnossa on avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen helposti sisustettava kokonaisuus, joka avautuu hulppean isolle lasitetulle parvekkeelle. Asunnossa on oma sauna ja tilava pesuhuone. Olohuoneen, makuuhuoneen ja pesuhuoneen tehosteseinät tuovat asuntoon persoonallista ja pikanttia ilmettä! Tämä kahden makuuhuoneen asunto muuntuu moneen menoon.

KOMEASTI PARAATIPAIKALLA

Espoon Omenatorni tekee cityasumisesta juhlaa. Kauppakeskus Ison Omenan katolle tulee viihtyisä ja omassa rauhassaan sijaitseva oleskelu- ja leikkipaikka istutuksineen ja viheralueineen. Taloyhtiön saunaosasto sekä upea ulkoterassi löytyvät ylimmästä kerroksesta huikein näkymin. Tämän lähemmäs kauppakeskuksen palveluita ei voi päästä asumaan!

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
64,5 m²
Kerros
3 / 14
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut