Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Omenatorni as 38 Espoon Omenatorni

Myyty

Omenatorni as 38, 2 huonetta, 50,5 m²

Omenatorni as 38

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
50,5 m²
Kerros
7 / 14
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Omenatorni as 38, 2 huonetta, 50,5 m²

Omenatorni as 38

Myynnissä viihtyisä 50,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Espoon Matinlahden keskustassa. Asunnossa 38 on kaikki tarpeellinen kauniissa paketissa, upea lasitettu parveke ja oma sauna.

Espoon Omenatorin asunto 38 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle. Tämä huoleton ja laadukas uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

ONNI ON OMA KOTI

Espoon Omenatornin seitsemännen kerroksen kaksiossa on toimiva ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Asunnossa on avara keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen helposti sisustettava kokonaisuus, joka avautuu isolle lasitetulle parvekkeelle. Asunnossa on oma sauna ja tilava pesuhuone. Olohuoneen, makuuhuoneen ja pesuhuoneen tehosteseinät tuovat asuntoon persoonallista ja pikanttia ilmettä!

KOMEASTI PARAATIPAIKALLA

Espoon Omenatorni tekee cityasumisesta juhlaa. Kauppakeskus Ison Omenan katolle tulee viihtyisä ja omassa rauhassaan sijaitseva oleskelu- ja leikkipaikka istutuksineen ja viheralueineen. Taloyhtiön saunaosasto sekä upea ulkoterassi löytyvät ylimmästä kerroksesta huikein näkymin. Tämän lähemmäs kauppakeskuksen palveluita ei voi päästä asumaan!

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Espoon Omenatorni

Uudet myytävät asunnot rakennetaan Espoon Matinkylään, kauppakeskus Ison Omenan yhteyteen. Espoon Omenatornin kaikki asunnot on myyty, tutustu muihin Matinkylän uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä