amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Omenatorni as 48 Espoon Omenatorni

Myyty

Omenatorni as 48, 2 huonetta, 47,0 m²

Kutsuva kaksio omalla saunalla ja kivalla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47,0 m²
Kerros
8 / 14
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Omenatorni as 48, 2 huonetta, 47,0 m²

Kutsuva kaksio omalla saunalla ja kivalla parvekkeella

Myynnissä ihastuttava 47-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Espoon Matinkylässä. Asunnossa 48 on toimiva pohjaratkaisu, ikkunallinen sauna ja lasitettu parveke.

Espoon Omenatornin asunto 48 kutsuu viihtymään paraatipaikalle Espoon Matinkylään. Tämä huoleton ja laadukas kahdeksannen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin, kuten sinkuille ja pariskunnille tai vaikkapa kaupunkiasunnoksi.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu kodin selkeään ja käytännölliseen pohjaratkaisuun sekä suoraan eteisestä avautuvaan valoisaan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään. Oleskelutiloista pääsee tilavalle, lasitetulle parvekkeelle, jonne on ikkuna myös makuuhuoneesta. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on parkettilattia, laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Ikkunallisen saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään ja tehosteseinät kotiin persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta parvekkeelle kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hulppeat yhteistilat

Kauppakeskus Ison Omenan katolle tulee Omenatornin asukkaiden yhteinen, viihtyisä ja omassa rauhassaan sijaitseva oleskelu- ja leikkipaikka istutuksineen ja viheralueineen. Taloyhtiön upea saunaosasto sekä ulkoterassi löytyvät ylimmästä kerroksesta huikeilla näkymillä höystettynä. Kattoterassille on esteetön pääsy.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Espoon Omenatorni

Uudet myytävät asunnot rakennetaan Espoon Matinkylään, kauppakeskus Ison Omenan yhteyteen. Espoon Omenatornin kaikki asunnot on myyty, tutustu muihin Matinkylän uudiskohteisiin. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä