Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Oittaa

Espoon Oittaa

Uudiskohteet Oittaalla tarjoavat vehreää väljyyttä

Oittaan myytävät asunnot tarjoavat huoletonta paritaloasumista upeiden ulkoilumaastojen äärellä. Täällä on ihmisen hyvä elää ja asua. Tervetuloa kodikkaaseen naapurustoon.

Oittaa tunnetaan vanhojen myllyjen kulttuurimaisemana ja alueen historia ulottuukin aina keskiajalle asti. Glomsinjoen jokilaaksossa viljeltiin maita ja kosken pauhut hyödynnettiin kylän yhteisissä myllyissä, jotka tunnettiin nimillä Övre kvarn ja Nedre kvarn. Myllyjen rauniot ovat edelleen nähtävillä. 

Nykyään Oittaa tunnetaan luonnonläheisenä kotipaikkana, jossa ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet avautuvat kotiovelta. Lähivuosina alueelle nousee uusia paritaloja. Oittaan uudet asunnot sijoittuvat puiston kupeeseen. Tontti rakennetaan väljästi viihtyisää ja rauhallista asumista silmällä pitäen. Tänne on mukava kotiutua. 

Uusia kotikortteleita

Uudiskohteet Oittaalla tarjoilevat vehreän viihtyisää asumista

Bonavan uudiskohteet Oittaalla asettuvat luonnonläheisiin maisemiin omaan rauhalliseen kotikortteliin. Täältä on mukava kipaista lenkille lähimaastoon tai pystyttää piknik ystävien kesken omalle takapihalle. Puistoalueisiin rajautuva kotikortteli tarjoaa väljää asumista ja raikkaan luonnon energisen kutsun. Ensimmäinen suunnitteilla oleva uudiskohde Espoon Vesimylly tuo kotikortteliin 22 paritaloasuntoa, joista osa rakennetaan yhteen kerrokseen. Suunnittelemme vehreisiin maisemiin niin tehokkaita kolmioita kuin isompia perhekoteja. Tutustu huoletonta asumista tarjoilevaan kotikortteliin ensimmäisten joukossa. Uudiskohteet Oittaalla toivottavat tervetulleeksi mukavaan naapurustoon.

Nuuksion ja Oittaan ulkoilumaastot ihastuttavat

Oittaan myytävät asunnot kutsuvat tankkaamaan energiaa luonnosta. Oittaan ulkoilualueella viihdytään säällä kuin säällä. Kesäisin 4,4 kilometrin pituinen rata on mitä mainioin lenkkipolku. Talvella radalla kulkee hiihtolatu. Lisäksi maastossa pääsee suunnistamaan ja ihastelemaan luonnon kauneutta parin kilometrin mittaisella luontopolulla. Bodomjärven ranta tunnetaan yhtenä Espoon suosituimmista uimarannoista.

Nuuksion kansallispuiston ulkoilumaastoissa raitis ilma, luonnon äänet ja vehreät luontopolut tarjoavat poikkeuksellisen upeita elämyksiä kaikenikäisille. Merkittyjä reittejä Nuuksiosta löytyy jopa 33 kilometrin verran. Hauskaa vaihtelua tuovat jännittävät luolat ja kansallispuiston tunnuseläimeksi valitun liito-oravan bongailu. Myytävät asunnot Vesirattaanmäellä kutsuvat nauttimaan lähiluonnosta koko perheen voimin.

Historian havinaa ja kulttuurielämyksiä

Myytävät asunnot Oittaalla asettuvat upeiden kulttuurimaisemien äärelle. Träskändan kartanopuistossa kiertelevällä luontopolulla voi uppoutua 1700-luvun puutarhakulttuuriin ja kauniiseen lehtoluontoon. Espoolaiseen elämäntyyliin puolestaan pääsee kurkistamaan Talomuseo Glimsissä, jonka 11 rakennuksesta vanhimmat ovat peräisin 1700-luvulta. Lounaalla kannattaa piipahtaa Bembölen Kahvitupaan, jossa maistuvaa kotiruokaa voi nauttia tunnelmallisesti 1700-luvun miljöössä. Espoon vanhimpiin kuuluvan maatilan päärakennus on säilytetty lähes alkuperäisessä kunnossaan.

Suuntaa ostoksille

Pääkaupunkiseudulla asumisen iloihin kuuluu runsas palvelutarjonta. Oittaan myytävät asunnot asettuvat näppärien kulkuyhteyksien päähän Espoon kauppakeskuksista. Kauppakeskus Entresseen on vain kymmenen minuutin ajomatka ja Leppävaaran Sellon monipuolisten palvelujen pariin hurauttaa vartissa. Espoon Ikea löytyy vain noin kolmen kilometrin päästä. Kehä III ja Turunväylä tarjoavat sujuvat liikenneyhteydet ympäri pääkaupunkiseutua.

Laajat harrastusmahdollisuudet koko perheelle

Oittaan uudet asunnot asettuvat monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärelle. Lähistöltä löytyy niin jäähalli ja uimahalli kuin Espoon jalkapalloareena ja urheilupuistokin. Golfin ystävälle Oittaan asunnot sijaitset ihanteellisesti aivan Löfkulla Golfin ja Gumböle Golfin läheisyydessä. Gumbölessä pääsee myös ratsaille upeisiin maastoihin. Lähiseudun luonto tarjoaa oivat mahdollisuudet patikointiin, suunnistukseen, lenkkeilyyn ja hiihtoon. Valitse omaksesi uusi asunto Oittaalta ja löydä oma suosikkilajisi.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)