Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Maisteri 1 A 22, 1 huone, 29 m²

Naapurusto

  • Iloisesti Opinmäessä

    Suurpellon ylpeys Opinmäki pitää sisällään sekä suomenkielisen että kansainvälisen peruskoulun, päiväkodin, kirjaston, työväenopiston sekä liikuntahallin. Yhteisöllinen ja modernin avoin rakennus toimii myös paikallisten kohtaamispaikkana.

  • Suurpellon keskus tuo palvelut lähelle

    Maisterin uudet kodit asettuvat ihanteellisesti lähelle kauppoja ja palveluja. Kirjaimellisesti kulman takaa löytyy hiljattain uusittu Suurpellon ostoskeskus. Modernin keskus tarjoaa päivittäistavarakaupan ja erikoisliikkeiden lisäksi mm. hyvinvointi- ja liikuntapalveluita sekä makuelämyksiä.

  • Kulkuyhteydet

    Maisteriin on helppo muuttaa, sillä läheltä löytyy niin Kehä II kuin Länsiväylä. Myös julkisen liikenteen yhteydet toimivat erinomaisesti. Tiheästi liikennöivät bussit kuljettavat Suurpellosta kohti Matinkylän ja Niittykummun metroasemia.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ajanvarauksella