Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Yksiöt Espoo

Löydä oma uudenraikas yksiö Espoosta

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Espoossa, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Espoon yksiöt sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät asunnot Espoo

 • Huoneita2 - 5
 • Pinta-ala52.5 - 147.5 m²
 • Myyntihinta207 800 - 724 566 €
 • Koteja38
 • Huoneita2 - 5
 • Pinta-ala50 - 116 m²
 • Myyntihinta214 900 - 494 100 €
 • Koteja57
 • Huoneita1 - 3
 • Pinta-ala30.5 - 69.5 m²
 • Myyntihinta105 600 - 191 300 €
 • Koteja54
 • Huoneita2 - 4
 • Pinta-ala41 - 71.5 m²
 • Myyntihinta50 600 - 93 000 €
 • Koteja49
 • Huoneita1 - 4
 • Pinta-ala26.5 - 95 m²
 • Koteja44
 • Huoneita1 - 5
 • Pinta-ala29.5 - 145.5 m²
 • Myyntihinta178 300 - 714 200 €
 • Koteja43
Myynnissä
Ennakkomarkkinoinnissa

Kaupunginosat Espoossa

KAIKKI KAUPUNGINOSAT YKSIÖT ESPOO

Virtaa luonnosta Espoossa

Bonavan myytävät yksiöt Espoossa asettuvat upean luonnon äärelle tarjoten monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Unohda arjen kiireet ja nauti liikunnan riemusta yksin tai yhdessä Tapiolassa, Matinkylässä, Suurpellossa ja Perkkaalla.

Nuuksion kansallispuistossa vaihtelevat maisemat kutsuvat reippailemaan työpäivän jälkeen ja retkeilemään viikonloppuisin jopa yön yli. Maksuttomat telttailualueet nuotioineen ja grillikatoksineen luovat omintakeisen tunnelman ja ympäröivän luonnon rauha saa arjen kiireet unohtumaan. 880 hehtaarin Keskuspuiston rikas luonto tarjoaa oivat kuntoilu- ja virkistysmahdollisuudet puistoineen, lenkkeily- ja hiihtomaastoineen ja vaihtelevine maisemineen. Syksyllä Keskuspuiston kätköissä voi jopa sienestää ja marjastaa.

Seikkailupuisto Huippu sopii niin nuorille kuin seikkailunjanoisille aikuisillekin. Kesäpäivää on mukava viettää kiipeillen, vaijeriliu’un vauhdista nauttien ja ympäröivää luontoa ihaillen. Urheilupuistoissa ympäri kaupunkia pääsee treenaamaan ulkokuntoiluvälineillä, skeittaamaan, kokeilemaan parkouria ja pelaamaan friesbee-golfia. Valitse omaksesi uusi yksiö Espoosta ja nauti kotikaupungin luonnosta samalla kuntoa kohottaen.

Shoppaile Espoon parhailla ostospaikoilla

Bonavan myytävät yksiöt Espoossa ilahduttavat uusia asukkaitaan kattavilla ostosmahdollisuuksilla. Ostoskeskuksia Espoo tarjoilee moneen menoon ja makuun: Iso Omena Matinkylässä, Sello Leppävaarassa, Kauppakeskus Ainoa Tapiolassa, Lippulaiva Espoonlahdessa sekä Entresse Espoon Keskuksessa. Ikean lisäksi sisustustarvikkeita löytyy niin isoista huonekalukaupoista kuin ihastuttavista pienistä putiikeista.

Bonavan myytävät yksiöt Espoossa kutsuvat tekemään löytöjä kaupungin monille kirpputoreille. Kirppurori Ankkurinapissa Matinkylässä myyntipisteitä on jopa 220 ja uuden kodin löytävät niin vaatteet kuin kodin tarvikkeetkin. Tapiolassa itsepalvelukirpputori Toinen Kierros kätkee sisäänsä vaatteita, asusteita ja monenkirjavia tavaroita käsitöistä kodin sisustukseen. Tapiolan kupeesta löytyy myös Akseli, jossa tarjolla on vaatteiden lisäksi myös todellisia löytöjä keräilijälle. Valitse omaksesi uusi yksiö Espoosta ja sisusta koti vintage-löydöillä.

Sijoita yksiöön Espoossa

Yksiö Espoossa sopii mainiosti myös sijoitusasunnoiksi. Yksiö on vetovoimainen sijoituskohde ennen kaikkea kokonsa puolesta. Erinomainen sijainti hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä Espoon suosituissa naapurustoissa lisää yksiöiden kiinnostavuutta. Uudiskohde on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa yksiössä on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Tutustu laajaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva yksiö Espoosta. 

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Yksiö Espoossa on turvallinen valinta ensiasunnoksi

Yksiö Espoossa on turvallinen ja fiksu valinta myös ensiasunnon ostajalle. Heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville korjauskuluille. Uudiskohde on huoleton valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä.

Uudiskohteidemme yksi painopiste on energiasäästö. Valitsemme ja kehitämme ratkaisuja, joiden myötä pääsemme energiatehokkuudessa hyvälle tasolle. Pieni energiankulutus säästää luontoa ja tuo asukkaalle säästöjä yhtiövastikkeessa. Valitse siis omaksesi yksiö Espoosta ja ole mukana vaikuttamassa.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Yksiö Espoossa sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Bonavan yksiöt Espoossa on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja toimivien yhteistilojen ansiosta yksiö Espoossa tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Meille Bonavalla laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu ovat perusvaatimuksia asunnon kokoon katsomatta. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin ja rakennammekin yksiöitä Espoon kutsuvimmille paikoille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, yksiö Espoossa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Espoo hurmaa monipuolisuudellaan

Valitessasi yksiön Espoosta pääset kehittyvän kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Länsimetron myötä liikkuminen Espoon sisällä ja Helsingin keskustaan helpottuu entisestään. Matkan varrelle asettuu niin tuttavallisia naapurustoja kuin ihastuttavia luontomaisemiakin. Shoppailijan iloksi Espoosta löytyy lukuisia kauppakeskuksia, erikoisliikkeitä ja kirpputoreja. Bonavan myytävät yksiöt Espoossa kutsuvat viihtymään kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle palveluja ja raikasta luontoa. Uusi yksiö Espoosta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.