Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Hämeenlinnan Paasiaukio

Upeita citykoteja keskustan sydämeen

Uudet muuttovalmiit asunnot sijaitsevat elämää sykkivällä paikalla kaupungin ytimessä. Hämeenlinnan Paasiaukion upeat citykodit tarjoavat huolettoman urbaania asumista eloisassa naapurustossa.

Asunto Oy Hämeenlinnan Paasiaukio asettuu omalle tontille, urbaaniin ympäristöön ja elämää sykkivään naapurustoon. Kauppakeskus Goodmanin naapurissa Kaivokadulla on kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut ihan kotikulmilla. Otat vain muutaman askeleen ja olet jo tapaamassa ystäviäsi viihtyisässä kahvilassa, hoitamassa päivän ruokaostokset lähikaupassa tai viettämässä iltaa perheesi kanssa. Uudisasunnot tarjoilevat avaria ja raikkaita citykoteja, joiden suunnittelussa on panostettu valoisuuteen, selkeyteen ja esteettömyyteen. Jäljellä on vielä muutama ihana kaksio sekä yksi neljän huoneen saunallinen kulmahuoneisto.

Sykettä elämään, tekemistä kaikille

Hämeenlinnan Paasiaukion uusissa kodeissa eletään urbaania elämää, joten tekemistä riittää moneen menoon ja makuun kahviloista ja ravintoloista kauppoihin ja kulttuuriin. Keskusta-asumisen kruunaa luonnonläheisyys. Kipaise Vanajaveden rantaan virkistäytymään tai Aulangolle ulkoilemaan. Miltä kuulostaisi piknik rantaraitilla tai Hämeen linnan puistikossa ystävien kanssa? Tai miten olisi pieni kulttuurimatka Verkatehtaalle, joka tarjoaa niin musiikkia, elokuvia kuin teatteria koko perheelle.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
55 - 96 m²
Huoneita
2 - 4
Koteja yhteensä
43
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
46 880 - 127 080 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Ympäröivää kaupunkitilaa rajaa Paasiaukion murretun okran värinen julkisivupinta, jota on raikastettu valkoisin tehosteaihein. Sisäpihan puoleiset julkisivut ovat valkoiset. Pääsisäänkäyntien sijainteja on korostettu tehostevärein.

Kari Selonen, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Uusia citykoteja huippusijainnilla

Hämeenlinnan keskustan sykkeessä sijaitsevat Paasiaukion ja Paasikulman uudet asunnot hurmaavat avarilla pohjaratkaisuillaan ja laadukkailla materiaaleillaan.

Arkkitehdin terveiset

Paasiaukion suunnittelussa on panostettu valoisuuteen, selkeyteen ja esteettömyyteen. Lue lisää