Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Hämeenlinnan Paasiaukio

Myytävät asunnot Hämeenlinna Paasiaukio

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Laatu LKV:n kiinteistövälittäjä Piia Heikkilän kanssa joko sähköpostitse piia@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 4525 254 tai kiinteistövälittäjä Mika Lehtosen kanssa joko sähköpostitse mika@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 476 2332.

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Muuttovalmiita citykoteja keskustan sydämessä

Uudet muuttovalmiit asunnot sijaitsevat elämää sykkivällä paikalla kaupungin ytimessä. Hämeenlinnan Paasiaukion upeat citykodit tarjoavat huolettoman urbaania asumista eloisassa naapurustossa.

Asunto Oy Hämeenlinnan Paasiaukio asettuu omalle tontille, urbaaniin ympäristöön ja elämää sykkivään naapurustoon. Uudisasunnot tarjoilevat avaria ja raikkaita citykoteja, joiden suunnittelussa on panostettu valoisuuteen, esteettömyyteen sekä hyvään äänieristykseen. Kaikissa kodeissa on valkomattalakattu tammiparketti. Laadukkaissa Topi-keittiöissä on integroidut kodinkoneet sekä hidastimilla toimivat laatikostot. Monissa asunnoissa tunnelmaa luo ihana, lasitettu parveke, jossa auringonsäteiltä voi suojautua parvekekaihtimien avulla. Kesähelteitä silmällä pitäen jokaiseen kotiin on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu. Jäljellä on vielä muutama ihana kaksio todellisin tehoneliöin, joten toimi nopeasti ja löydä uusi koti keskustan sykkeestä.

Sykettä elämään, tekemistä kaikille

Kauppakeskus Goodmanin naapurissa Kaivokadulla on kaikki mukavan elämän eväät ja huolettoman asumisen herkut ihan kotikulmilla. Otat vain muutaman askeleen ja olet jo tapaamassa ystäviäsi viihtyisässä kahvilassa, hoitamassa päivän ruokaostokset lähikaupassa tai viettämässä iltaa perheesi kanssa. Keskusta-asumisen kruunaa luonnonläheisyys. Kipaise Vanajaveden rantaan virkistäytymään tai Aulangolle ulkoilemaan. Miltä kuulostaisi piknik rantaraitilla tai Hämeen linnan puistikossa ystävien kanssa? Tai miten olisi pieni kulttuurimatka Verkatehtaalle, joka tarjoaa niin musiikkia, elokuvia kuin teatteria koko perheelle.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
6
Pinta-ala
55 - 58 m²
Huoneita
2
Koteja yhteensä
43
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
46 880 - 100 870 €

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Katso myös

Kuvat

Ympäröivää kaupunkitilaa rajaa Paasiaukion murretun okran värinen julkisivupinta, jota on raikastettu valkoisin tehosteaihein. Sisäpihan puoleiset julkisivut ovat valkoiset. Pääsisäänkäyntien sijainteja on korostettu tehostevärein.

Kari Selonen, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Tutustu Paasiaukion naapurustoon

Kotona kuin lomalla

Paasiaukiossa arkikin on juhlaa Lue lisää

Uusia citykoteja huippusijainnilla

Hämeenlinnan keskustan sykkeessä sijaitsevat Paasiaukion ja Paasikulman uudet asunnot hurmaavat avarilla pohjaratkaisuillaan ja laadukkailla materiaaleillaan.

Arkkitehdin terveiset

Paasiaukion suunnittelussa on panostettu valoisuuteen, selkeyteen ja esteettömyyteen. Lue lisää

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Pakkastie 5, 13500 Hämeenlinna

050 476 2332 050 4525 254