Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Paasiaukio C 57, 2 huonetta, 58,0 m²

Muuttovalmis kaksio lasitetulla parvekkeella

Valitse omaksesi avara ja valoisa 58-neliöinen kaksio uudesta kerrostalosta Hämeenlinnan keskustasta.

Tämä muuttovalmis koti kutsuu viihtymään kaupungin keskustaan ykköspaikalle kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Kodista on sisäyhteys parkkihalliin, joten täältä on helppo lähteä autolle tai kauppaan jalkojaan kastelematta.

Mukavat oleskelutilat

Tämän kodin eteisessä on kätevä liukuovikaappi ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Eteisessä ja oleskelutiloissa on kaunis valkomattalakattu tammiparketti. Makuuhuoneesta löytyy sekä kaappitilaa että vaatehuone. Vaaleasävyisen Topi-keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen laatoitus ja työtasona kestävä, tummanharmaa laminaatti. Integroidut kodinkoneet, hidastimilla toimivat laatikostot ja runsas säilytystila tekevät kokkaushetkistä mukavia. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Suojaisa keittotila on selkeästi rajattu olohuoneesta. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein, allaskaluste, pyykkikaappi sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä. Kotiin on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen, parvekekaihtimien ja miellyttävän, harmaan muovinukkamaton ansiosta voit nauttia parvekkeesta vuoden ympäri.

Hyvät yhteistilat

Paasiaukion pihatasokerroksessa sijaitsevat lastenvaunuvarasto, ulkoilu- ja harrastevälinevarasto sekä kuivaushuone, upea saunaosasto, kerhotila sekä neljä liiketilaa. Irtaimistovarastot löytyvät naapuritalo-Paasikulman pihatasokerroksesta. Autopaikat on sijoitettu pysäköintihalliin, jonne pääsee kätevästi C-portaan hissillä.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
1 / 6
Velaton hinta
€ 200 000
Myyntihinta
€ 46 880
Lainaosuus
€ 153 120
Pinta-ala
58,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 122
Hoitovastike
€ 244
Valmistuminen
Muuttovalmis

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.