Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Paasiaukio D 88, 2 huonetta, 54,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Laatu LKV:n kiinteistövälittäjä Piia Heikkilän kanssa joko sähköpostitse piia@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 4525 254 tai kiinteistövälittäjä Mika Lehtosen kanssa joko sähköpostitse mika@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 476 2332.

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Muuttovalmis kulmahuoneisto Hämeenlinnan keskustassa

Haaveiletko huolettomasta uudisasumista vailla remonttitarpeita? Tämä kolmannen kerroksen 54,5-neliöinen muuttovalmis kaksio asettuu palvelujen äärelle kauppakeskus Goodmanin naapuriin.

Kulmahuoneisto hurmaa erinomaisella pohjaratkaisullaan, loistavilla säilytystiloillaan, lasitetulla parvekkeellaan, hyvällä äänieristyksellään ja laadukkailla sisustusmateriaaleillaan.

Avarat oleskelutilat

Tämän kodin eteisessä on kätevä liukuovikaappi ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Loistavan pohjaratkaisun ansiosta koti on helppo kalustaa laadukkaan valkomattalakatun tammiparketin viimeistellessä viihtyisän kokonaisuuden. Kauniisti oleskelutiloista rajatun vaaleasävyisen Topi-keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen laatoitus ja työtasona kestävä, tummanharmaa laminaatti. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Laatikostoissa on hidastimet. Tilavasta makuuhuoneesta avautuu mukavat näkymät. Lisäherkkuna makuuhuoneessa on hulppea liukuovilla varustettu vaatehuone. Kotiin on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle, jossa on miellyttävä harmaa muovinukkamatto sekä parvekekaihtimet. Kodin näkymät avautuvat Kauppakujalle kauppakeskus Goodmanin suuntaan ja kohti kaupungin vilinää. Sisusta parvekkeesta vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Pesutilat

Tilavassa kylpyhuoneessa on tyylikäs laatoitus tehostevärein, allaskaluste, pyykkikaappi sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä.

Hyvät yhteistilat

Paasiaukion pihatasokerroksessa sijaitsevat lastenvaunuvarasto, ulkoilu- ja harrastevälinevarasto sekä kuivaushuone, upea saunaosasto, kerhotila sekä neljä liiketilaa. Irtaimistovarastot löytyvät naapuritalo-Paasikulman pihatasokerroksesta.

Autopaikat

Osakkeina myytäviä autopaikkoja on vielä vapaana. Kauppakeskus Goodmanin yhteydessä sijaitsevaan pysäköintihalliin on sisäyhteys C-portaan kautta.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
54,5 m²
Kerros
3 / 6
Velaton hinta
€ 244 750
Myyntihinta
€ 100 870
Lainaosuus
€ 143 880
Pääomavastike (vain korko)
€ 114
Hoitovastike
€ 229

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Pakkastie 5, 13500 Hämeenlinna

050 476 2332 050 4525 254