Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Paasiaukio D 92, 4 huonetta, 95,5 m²

Muuttovalmis saunallinen päätyhuoneisto

Hämeenlinnan Paasiaukion asunto D 92 kutsuu viihtymään kaupungin keskustan ykköspaikalle kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja nauti uudisasumisen helppoudesta.

Tästä hulppeasta, muuttovalmiista perheasunnosta löytyy kaikki mukavan asumisen herkut saunoineen ja eteläparvekkeineen. Tervetuloa omaan kotiin.

Avara ja valoisa koti

Päätyhuoneiston eteisessä on reilunkokoinen liukuovikaappi ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen laatoitus ja työtasona kestävä, tummanharmaa laminaatti. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Kodin avarat oleskelutilat avarista oleskelutiloista avautuu näkymiä kolmeen ilmansuuntaan kauniin valkomattalakatun tammiparketin viimeistellessä viihtyisän kokonaisuuden. Säilytystilaa on runsaasti: hulppeassa päämakuuhuoneessa kaappeja on koko seinän verran, toisessa makuuhuoneessa taas on vaatehuone. Kolmas makuuhuone on helppo kalustaa vaikka työhuoneeksi Vanajavedelle kantavine mahtavine maisemineen.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat lasitetulle kulmaparvekkeelle. Upeat näkymät avautuvat kaupungin yli aina Vanajavedelle. Lasituksen ja miellyttävän, harmaan muovinukkamaton ansiosta voit nauttia parvekkeesta vuoden ympäri.

Pesutilat ja sauna

Tässä kodissa on ihastuttava saunaosasto sekä kaksi erillistä wc-tilaa. Laatoitetussa pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Wc- ja kodinhoitotilat on erotettu pesutiloista kätevästi ovella.

Hyvät yhteistilat

Paasiaukion pihatasokerroksessa sijaitsevat lastenvaunuvarasto, ulkoilu- ja harrastevälinevarasto sekä kuivaushuone, upea saunaosasto, kerhotila sekä neljä liiketilaa. Irtaimistovarastot löytyvät naapuritalo-Paasikulman pihatasokerroksesta. Autopaikat on sijoitettu pysäköintihalliin, jonne pääsee kätevästi C-portaan hissillä.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
4 / 6
Pinta-ala
95,5 m²

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.