Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Hämeenlinnan Paasikulma

Myytävät asunnot Hämeenlinna Paasikulma

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Laatu LKV:n kiinteistövälittäjä Piia Heikkilän kanssa joko sähköpostitse piia@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 4525 254 tai kiinteistövälittäjä Mika Lehtosen kanssa joko sähköpostitse mika@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 476 2332.

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Asu urbaanisti kaupungin sykkeessä

Uudet muuttovalmiit asunnot sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä kaupoista, kahviloista ja kulttuuririennoista. Hämeenlinnan Paasikulman citykodissa asut keskellä eläväistä naapurustoa.

Asunto Oy Hämeenlinnan Paasikulma asettuu omalle tontille Kaivokadulle kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Uudisasunnot tarjoilevat huoletonta urbaania tunnelmaa sekä valoisan avaria ja raikkaita citykoteja. Huoneistovalikoimasta löytyy vielä todellisia tehokaksioita ja upeita kolmioita, joissa ei hukkaneliöitä ole. Kotien suunnittelussa on panostettu hyvään äänieristykseen, valoisuuteen, kalustettavuuteen sekä säilytystilojen runsauteen. Lattiat ovat valkomattalakattua tammiparkettia. Laadukkaissa Topi-keittiöissä on mukavasti laskupintaa, integroidut kodinkoneet ja hidastimilla toimivat laatikostot. Lasitetuilla parvekkeilla lisäsuojaa tuovat kätevät parvekekaihtimet. Lisäksi koteihin on mahdollista asentaa ilmälämpöpumppu.

Paasikulmaan on helppo kotiutua

Hämeenlinnan Paasikulman uusissa kodeissa eletään urbaania elämää, joten tekemistä riittää moneen menoon ja makuun kahviloista ja ravintoloista kauppoihin ja kulttuuriin. Vain kivenheiton päästä löydät kutsuvat kahvilat ja lounaspaikat sekä ystävien kanssa seurusteluun houkuttelevat illallispaikat. Keskusta-asumisen kruunaa luonnonläheisyys. Pistä lenkkarit jalkaan ja kipaise Vanajaveden rantaan virkistäytymään tai Aulangolle ulkoilemaan. Tai pakkaa eväät ja lähde ystävien kanssa piknikille rantaraitille tai Hämeen linnan puistikkoon. Jos kulttuurihammasta kolottaa, apua löytyy vaikkapa naapurustosta löytyvältä Verkatehtaalta.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
6
Pinta-ala
46 - 71 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
55
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
39 720 - 103 740 €

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Katso myös

Kuvat

Paasikulman suunnittelun kantavana ideana on ollut valoisuus, selkeys ja esteettömyys. Asuntojen oleskelu-, keittiö- ja ruokailutilat muodostavat yhden avoimen tilallisen kokonaisuuden, jolloin asuntoihin on saatu lisää valoisuutta ja väljyyttä.

Kari Selonen, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Kurkista Paasikulman kaksioon

Valitse omaksesi avara 63-neliöinen kaksio uudesta kerrostalosta Hämeenlinnan keskustasta. Viidennen kerroksen läpitalonhuoneiston näkymät avautuvat Vanajavedelle ja suojaisalle sisäpihalle.

Tutustu Paasikulman Bonava-kotiin

Hämeenlinnan Paasikulman asunnot kutsuvat viihtymään kaupungin keskustaan ykköspaikalle kauppakeskus Goodmanin naapuriin.

Tutustu Paasikulman naapurustoon

Paasikulman koti A3 ihastuttaa

Tässä kodikkaassa 64,5-neliöisessä kolmiossa on lasitettu parveke, vaatehuone ja selkeä pohjaratkaisu. Katso, miltä asunto näyttää sisustettuna.

Uusia citykoteja huippusijainnilla

Hämeenlinnan keskustan sykkeessä sijaitsevat Paasiaukion ja Paasikulman uudet asunnot hurmaavat avarilla pohjaratkaisuillaan ja laadukkailla materiaaleillaan.

Arkkitehdin terveiset

Paasikulman arkkitehtuuri mukailee kantakaupungin tunnelmaa. Lue lisää

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Pakkastie 5, 13500 Hämeenlinna

050 476 2332 050 4525 254