Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Hämeenlinnan Paasikulma

Asu urbaanisti kaupungin sykkeessä

Uudet muuttovalmiit asunnot sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä kaupoista, kahviloista ja kulttuuririennoista. Hämeenlinnan Paasikulman citykodissa asut keskellä eläväistä naapurustoa.

Asunto Oy Hämeenlinnan Paasikulma asettuu Kaivokadulle, kauppakeskus Goodmanin naapuriin eli kaikkien mukavaan elämään kuuluvien palveluiden äärelle. Vain kivenheiton päästä löydät kutsuvat kahvilat ja lounaspaikat sekä ystävien kanssa seurusteluun houkuttelevat illallispaikat. Paasikulman uudesta kodista on helppo lähteä lenkille ja nauttimaan luonnosta. Uudisasunnot tarjoilevat huoletonta urbaania tunnelmaa sekä valoisan avaria ja raikkaita citykoteja. Huoneistovalikoimasta löytyy asuntoja moneen menoon, niin kaksioita, kolmioita kuin tilavampia neljän huoneen perheasuntoja. Taloyhtiöllä on oma tontti.

Paasikulmaan on helppo kotiutua

Hämeenlinnan Paasikulman uusissa kodeissa eletään urbaania elämää, joten tekemistä riittää moneen menoon ja makuun kahviloista ja ravintoloista kauppoihin ja kulttuuriin. Keskusta-asumisen kruunaa luonnonläheisyys. Pistä lenkkarit jalkaan ja kipaise Vanajaveden rantaan virkistäytymään tai Aulangolle ulkoilemaan. Tai pakkaa eväät ja lähde ystävien kanssa piknikille rantaraitille tai Hämeen linnan puistikkoon. Jos kulttuurihammasta kolottaa, apua löytyy vaikkapa naapurustosta löytyvältä Verkatehtaalta.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46 - 71 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
55
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
34 880 - 103 740 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Paasikulman suunnittelun kantavana ideana on ollut valoisuus, selkeys ja esteettömyys. Asuntojen oleskelu-, keittiö- ja ruokailutilat muodostavat yhden avoimen tilallisen kokonaisuuden, jolloin asuntoihin on saatu lisää valoisuutta ja väljyyttä.

Kari Selonen, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Paasikulman koti A3 ihastuttaa

Tässä kodikkaassa 64,5-neliöisessä kolmiossa on lasitettu parveke, vaatehuone ja selkeä pohjaratkaisu. Katso, miltä asunto näyttää sisustettuna.

Uusia citykoteja huippusijainnilla

Hämeenlinnan keskustan sykkeessä sijaitsevat Paasiaukion ja Paasikulman uudet asunnot hurmaavat avarilla pohjaratkaisuillaan ja laadukkailla materiaaleillaan.

Arkkitehdin terveiset

Paasikulman arkkitehtuuri mukailee kantakaupungin tunnelmaa. Lue lisää