Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Paasikulma A 06, 3 huonetta, 66,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Laatu LKV:n kiinteistövälittäjä Piia Heikkilän kanssa joko sähköpostitse piia@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 4525 254 tai kiinteistövälittäjä Mika Lehtosen kanssa joko sähköpostitse mika@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 476 2332.

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Huoleton ja laadukas kulmahuoneisto

Hämeenlinnan Paasikulma kutsuu nauttimaan huolettomasta uudisasumisesta palvelujen äärelle kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Tähän kulmahuoneistoon pääset muuttamaan vaikka heti.

Avara toisen kerroksen 66,5-neliöinen kolmio hurmaa erinomaisella pohjaratkaisullaan, loistavilla säilytystiloillaan, hyvällä äänieristyksellään, lasitetulla parvekkeellaan sekä laadukkailla sisustusmateriaaleillaan.

Mukavat oleskelutilat

Tämän kodin eteisessä on kätevä liukuovikaappi sekä tilava vaatehuone. Lisäsäilytystilaa löytyy runsaasti molemmista makuuhuoneista. Vaaleasävyisen Topi-keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen laminaatti, työtaso on kestävää, patinoidun pronssin väristä laminaattia. Integroidut kodinkoneet, runsas säilytystila ja laskupinta sekä hidastimilla toimivat laatikostot tekevät kokkaushetkistä mukavia. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Viihtyisän kokonaisuuden viimeistelee kahteen ilmansuuntaan avautuvat isot ikkunat sekä kaunis valkomattalakattu tammiparketti. Tilavassa pesuhuoneessa on tyylikäs laatoitus tehostevärein, allaskaluste, pyykkikaappi sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä.

Lastettu parveke

Avaa ovi ja astu etelään ja länteen avautuvalle kulmaparvekkeellesi. Lasituksen, parvekekaihtimien ja miellyttävän, harmaan muovinukkamaton ansiosta voit nauttia parvekkeesta vuoden ympäri. Kotiin on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu.

Hyvät yhteistilat

Paasikulman ensimmäisestä kerroksesta löytyvät taloyhtiön yhteistilat: asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoilu- ja harrastevälinevarasto sekä kuivaushuone ja talosauna. Uuden kotikorttelin eteläisimmälle tontille noussut Paasikulma rajaa sisälleen mukavan suojaisan oleskelualueen.

Autopaikat

Osakkeina myytäviä autopaikkoja on vielä vapaana. Kauppakeskus Goodmanin yhteydessä sijaitsevaan pysäköintihalliin on sisäyhteys C-portaan kautta.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
66,5 m²
Kerros
2 / 6
Velaton hinta
€ 252 700
Myyntihinta
€ 77 140
Lainaosuus
€ 175 560
Pääomavastike (vain korko)
€ 126
Hoitovastike
€ 253

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Pakkastie 5, 13500 Hämeenlinna

050 476 2332 050 4525 254