Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Paasikulma B 33, 3 huonetta, 69,0 m²

Muuttovalmis kulmahuoneisto keskustan sykkeestä

Avara 69-neliöinen kolmio kutsuu nauttimaan huolettomasta uudisasumisesta keskustan ykköspaikalle kauppakeskus Goodmanin naapuriin.

Tämä huoleton ja laadukas ensimmäisen kerroksen kulmahuoneisto hurmaa laadukkailla sisustusmateriaaleillaan, helposti kalustettavalla pohjaratkaisullaan ja pitkin Kaivokatua ja Palokunnankatua yltävillä kaupunkinäkymillään.

Valoisa koti

Ihastu uuden asunnon valoisaan ja selkeään pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, jonka kruunaa laadukas valkomattalakattu tammiparketti. Kodin eteisessä on kätevä liukuovikaappi ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen laatoitus ja työtasona kestävä, tummanharmaa laminaatti. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Tilavan päämakuuhuoneen yhteydessä on tilaa säästävin liukuovin varustettu vaatehuone, joka auttaa pitämään tavarat järjestyksessä. Pienempi makuuhuone on helppo kalustaa esimerkiksi työ- tai vierashuoneeksi.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle kulmaparvekkeellesi. Lasituksen ja miellyttävän, harmaan muovinukkamaton ansiosta voit nauttia parvekkeesta vuoden ympäri.

Pesutilat

Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein, allaskaluste sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä. Tilaa riittää mukavasti myös pyykkien kuivaamiseen.

Hyvät yhteistilat

Paasikulman ensimmäisestä kerroksesta löytyvät taloyhtiön yhteistilat: asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoilu- ja harrastevälinevarasto sekä kuivaushuone ja ihana saunaosasto. Korttelin suojassa on mukava oleskelualue.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Kerros
1 / 6
Pinta-ala
69,0 m²

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.