Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Paasikulma B 55, 2 huonetta, 46,5 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Laatu LKV:n kiinteistövälittäjä Piia Heikkilän kanssa joko sähköpostitse piia@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 4525 254 tai kiinteistövälittäjä Mika Lehtosen kanssa joko sähköpostitse mika@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 476 2332.

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Muuttovalmis kaksio ja lasitettu parveke

Hämeenlinnan Paasikulma kutsuu viihtymään keskustan ykköspaikalle kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Tämän kodin yläpuolella ei ole lainkaan naapureita ja hyvä äänieristys pitää kaupungin äänet loitolla.

Valitse omaksesi ihana 46,5-neliöinen kaksio uudesta kerrostalosta Hämeenlinnan keskustasta. Tässä muuttovalmiissa kodissa on oma vaatehuone, laadukkaat sisustusmateriaalit, tilava kylpyhuone sekä lasitettu eteläparveke avarin näkymin.

Mukavat oleskelutilat

Tästä kodista ei hukkaneliöitä löydy. Eteisessä on kätevä liukuovikaappi ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Eteisessä ja oleskelutiloissa on kaunis valkomattalakattu tammiparketti. Vaaleasävyisen Topi-keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen laatoitus ja työtasona kestävä, tummanharmaa laminaatti. Integroidut kodinkoneet, hidastimilla toimivat laatikostot ja runsas säilytystila tekevät kokkaushetkistä mukavia. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein, allaskaluste, pyykkikaappi sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen, parvekekaihtimien ja miellyttävän, harmaan muovinukkamaton ansiosta voit nauttia parvekkeesta vuoden ympäri. Itään ja etelään avautuvan parvekkeen näkymät kantavat yli kaupungin kattojen. Kotiin on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu.

Hyvät yhteistilat

Paasikulman ensimmäisestä kerroksesta löytyvät taloyhtiön yhteistilat: asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoilu- ja harrastevälinevarasto sekä kuivaushuone ja talosauna. Uuden kotikorttelin eteläisimmälle tontille noussut Paasikulma rajaa sisälleen mukavan suojaisan oleskelualueen.

Autopaikat

Osakkeina myytäviä autopaikkoja on vielä vapaana. Kauppakeskus Goodmanin yhteydessä sijaitsevaan pysäköintihalliin on sisäyhteys C-portaan kautta.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
46,5 m²
Kerros
5 / 6
Velaton hinta
€ 202 275
Myyntihinta
€ 79 515
Lainaosuus
€ 122 760
Pääomavastike (vain korko)
€ 88
Hoitovastike
€ 177

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Hämeen Laatu LKV
Hämeen Laatu LKV

Pakkastie 5, 13500 Hämeenlinna

050 476 2332 050 4525 254