Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Loppuunmyyty

Hämeenlinnan Paasikulma

Myytävät asunnot Hämeenlinna Paasikulma

Naapurusto

Kurkista Paasikulman kaksioon

Valitse omaksesi avara 63-neliöinen kaksio uudesta kerrostalosta Hämeenlinnan keskustasta. Viidennen kerroksen läpitalonhuoneiston näkymät avautuvat Vanajavedelle ja suojaisalle sisäpihalle.

Virtuaalikalustettu kolmio

Tämä 61,5-neliöinen koti hurmaa kahteen ilmansuuntaan avautuvilla isoilla ikkunoillaan, erinomaisella pohjaratkaisullaan, loistavilla säilytystiloillaan ja lasitetulla parvekkeellaan.

Tutustu Paasikulman Bonava-kotiin

Hämeenlinnan Paasikulman asunnot kutsuvat viihtymään kaupungin keskustaan ykköspaikalle kauppakeskus Goodmanin naapuriin.

Paasikulman koti A3 ihastuttaa

Tässä kodikkaassa 64,5-neliöisessä kolmiossa on lasitettu parveke, vaatehuone ja selkeä pohjaratkaisu. Katso, miltä asunto näyttää sisustettuna.

Uusia citykoteja huippusijainnilla

Hämeenlinnan keskustan sykkeessä sijaitsevat Paasiaukion ja Paasikulman uudet asunnot hurmaavat avarilla pohjaratkaisuillaan ja laadukkailla materiaaleillaan.

Tutustu Paasikulman naapurustoon