Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Hämeenlinnan Paasikulma

myytavat_asunnot_hameenlinna_paasikulma_paakuva_uusi.jpg

Asu urbaanisti kaupungin sykkeessä

Uudet muuttovalmiit asunnot sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä kaupoista, kahviloista ja kulttuuririennoista. Hämeenlinnan Paasikulman citykodissa asut keskellä eläväistä naapurustoa.

Asunto Oy Hämeenlinnan Paasikulma asettuu Kaivokadulle, kauppakeskus Goodmanin naapuriin eli kaikkien mukavaan elämään kuuluvien palveluiden äärelle. Vain kivenheiton päästä löydät kutsuvat kahvilat ja lounaspaikat sekä ystävien kanssa seurusteluun houkuttelevat illallispaikat. Paasikulman uudesta kodista on helppo lähteä lenkille ja nauttimaan luonnosta. Uudisasunnot tarjoilevat huoletonta urbaania tunnelmaa sekä valoisan avaria ja raikkaita citykoteja. Huoneistovalikoimasta löytyy asuntoja moneen menoon, niin kaksioita, kolmioita kuin tilavampia neljän huoneen perheasuntoja. Taloyhtiöllä on oma tontti.

Paasikulmaan on helppo kotiutua

Hämeenlinnan Paasikulman uusissa kodeissa eletään urbaania elämää, joten tekemistä riittää moneen menoon ja makuun kahviloista ja ravintoloista kauppoihin ja kulttuuriin. Keskusta-asumisen kruunaa luonnonläheisyys. Pistä lenkkarit jalkaan ja kipaise Vanajaveden rantaan virkistäytymään tai Aulangolle ulkoilemaan. Tai pakkaa eväät ja lähde ystävien kanssa piknikille rantaraitille tai Hämeen linnan puistikkoon. Jos kulttuurihammasta kolottaa, apua löytyy vaikkapa naapurustosta löytyvältä Verkatehtaalta.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
46 - 71 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
55
Tontin omistus
Oma
Myyntihinta
58 830 - 103 740 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Paasikulman suunnittelun kantavana ideana on ollut valoisuus, selkeys ja esteettömyys. Asuntojen oleskelu-, keittiö- ja ruokailutilat muodostavat yhden avoimen tilallisen kokonaisuuden, jolloin asuntoihin on saatu lisää valoisuutta ja väljyyttä.

Kari Selonen, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu uuden kotisi naapurustoon

Uusia citykoteja huippusijainnilla

Hämeenlinnan keskustan sykkeessä sijaitsevat Paasiaukion ja Paasikulman uudet asunnot hurmaavat avarilla pohjaratkaisuillaan ja laadukkailla materiaaleillaan.
contentassets/df6d8e6d8f1d4652b1f5a47a2e60ae61/matterport_aloituskuva_b38.jpg

Tutustu asunnon virtuaaliesittelyyn

Astu sisään

Arkkitehdin terveiset

Paasikulman arkkitehtuuri mukailee kantakaupungin tunnelmaa. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!