Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Paasikulma A 27 Hämeenlinnan Paasikulma

Myyty

Paasikulma A 27, 3 huonetta, 70,0 m²

Uniikki kolmio kattoterassilla, parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
70,0 m²
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Paasikulma A 27, 3 huonetta, 70,0 m²

Uniikki kolmio kattoterassilla, parvekkeella ja saunalla

Valitse omaksesi ihastuttava 69-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Hämeenlinnan keskustasta. Asunnossa A27 on oma kattoterassi, lasitettu parveke ja sauna.

Hämeenlinnan Paasikulman asunto A27 kutsuu viihtymään kaupungin keskustaan ykköspaikalle kauppakeskus Goodmanin naapuriin. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän kuudennen kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Lisäksi voit täydentää uutta asuntoasi lisähintaisilla sisustuspaketeilla. Valittavana on neljä upeaa vaihtoehtoa.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden asunnon valoisaan ja selkeään pohjaratkaisuun sekä avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja saarekkeellisen keittiön yhdistelmään, joka avautuu ihanasti sekä komealle kattoterassille että lasitetulle parvekkeelle. Tässä kodissa on kaksi mukavan kokoista makuuhuonetta sekä oma ikkunallinen sauna. Kaikissa oleskelutiloissa on lautaparkettilattia, pesuhuoneissa laatoitus. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä.

Kattoterassi ja parveke

Avaa ovi ja astu omalle kattoterassillesi sekä lasitetulle parvekkeellesi. Nauti huikeasta kattoterassistasi, josta on komeat näkymät yli kaupungin. Sisusta tilaan ihana kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Lasitettu parveke tuo kotiin oman ihastuttavan lisänsä.

Hyvät yhteistilat

Paasikulman ensimmäisestä kerroksesta löytyvät taloyhtiön yhteistilat: asuntokohtaiset irtaimistovarastot, lastenvaunuvarasto, ulkoilu- ja harrastevälinevarasto sekä kuivaushuone ja talosauna. Uuden kotikorttelin eteläisimmälle tontille rakentuva Paasikulma rajaa sisälleen mukavan suojaisan, oleskelualueen.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Hämeenlinnan Paasikulma

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat vain muutaman askeleen päässä kaupoista, kahviloista ja kulttuuririennoista. Hämeenlinnan Paasikulman citykodissa asut keskellä eläväistä naapurustoa. Lue lisää

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Asuntojen maksuerätaulukko

  • Erä 1       9000 € myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • Erä 2       loput kauppahinnasta 15.12.2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi
  • Erät 3-4  5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta 15.12.2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike 

  • 2. ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 1,90 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n.  10,60 €/m²/kk 

Laajakaistavastikearvio  6 €/huoneisto/kk

Autopaikkavastike  50 €/autopaikka/kk

Yhtiölaina
Etelä-Hämeen Osuuspankista
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Tartu tilaisuuteen ja tee asuntokaupat vain 9000 eurolla.