Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Yksiöt Hämeenlinna

Valitse omaksesi yksiö Hämeenlinnasta

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Hämeenlinnassa, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uudiskohteen hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Hämeenlinnan yksiöt sijaitsevat parhaalla paikalla kauppakeskus Goodmanin naapurissa. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät asunnot Hämeenlinna

  • Huoneita2 - 4
  • Pinta-ala54.5 - 95.5 m²
  • Myyntihinta46 880 - 127 080 €
  • Koteja43
  • Huoneita2 - 3
  • Pinta-ala46 - 70.5 m²
  • Myyntihinta34 880 - 103 740 €
  • Koteja55
Muuttovalmis

Kaupunginosat Hämeenlinnassa

KAIKKI KAUPUNGINOSAT YKSIÖT HÄMEENLINNA

Yksiö Hämeenlinnassa sopii myös sijoittajalle

Sijoituskohteeksi yksiö Hämeenlinnassa on oiva valinta. Koko, loistava sijainti palvelujen äärellä sekä hyvät kulkuyhteydet varmistavat, että yksiö Hämeenlinnassa on vetovoimainen sijoitusasunto. Uudessa yksiössä on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit sekä viihtyisä pihapiiri. Lisäksi uudiskohteessa remonttihuolet ja yllättävät kustannukset eivät vaivaa mieltä. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi yksiö Hämeenlinnasta.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Ensiasunnoksi yksiö Hämeenlinnassa

Uusi yksiö Hämeenlinnassa on turvallinen ja fiksu valinta ensiasunnoksi. Uudiskohteessa remonttihuolet eivät paina ja huolto-ohjelma on ajan tasalla. Ensiasunnon ostajana et myöskään maksa varainsiirtoveroa. Yksiö Hämeenlinnassa on oiva ensimmäinen koti, sillä jokaisen kodin pohja on huolella suunniteltu ja tehdessäsi ostopäätöksen heti rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan sisustusmateriaalit mielesi mukaan. Käytä siis tilaisuus hyväksesi ja valitse ensimmäiseksi omaksi kodiksi yksiö Hämeenlinnasta.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Yksiö Hämeenlinnassa sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Jokainen Bonavan yksiö Hämeenlinnassa on suunniteltu huolella ja harkiten. Suunnittelun perustana on toimiva pohjaratkaisu. Meille laatu, esteettömyys, kattava varustelu sekä hyvä äänieristys ovat kunnia-asia asunnon kokoon katsomatta. Lisäksi panostamme toimiviin yhteistiloihin ja viihtyisiin naapurustoihin. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, yksiö Hämeenlinnassa on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Hämeenlinnasta on moneksi

Valitse omaksesi yksiö Hämeenlinnassa ja pääset kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Kaupunkina Hämeenlinna on vertaansa vailla. Viihde- ja kulttuuripalvelut löytyvät läheltä ja kauppakeskus Goodman aivan vierestä. Lähialueiden järvet ja vehreä luonto kutsuvat rauhoittumaan arjen kiireiden keskellä. Aulangolla puolestaan vauhtia ja tekemistä riittää monen eri lajin voimin. Ota siis vastaan tämän kiehtovan kaupungin kutsu ja valitse omaksesi yksiö Hämeenlinnassa.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.