Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Etelä-Haaga

Helsingin Etelä-Haaga

Etelä-Haagan uudiskohteet kutsuvat tuttavalliseen naapurustoon

Helsingin Etelä-Haaga on viihtyisä kotipaikka. Uudet myytävät asunnot sijaitsevat mukavassa naapurustossa hyvien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärellä. Jos haaveilet huolettomasta arjesta tyylikkäässä ympäristössä, valitse omaksesi upea uudiskohde Etelä-Haagasta.

Helsingin Etelä-Haaga tunnetaan puistomaisena, kotoisana ja rauhallisena kotipaikkana omaleimaisella tunnelmallaan höystettynä. Väljästi rakennettu ja viehättävän vehreä asuinalue puhuttelee monenlaisia asukkaita.

Suositun ja hyvämaineisen Etelä-Haagan valtteihin kuuluvat hyvä sijainti Helsingin keskustan kainalossa sekä monipuoliset lähipalvelut kauppoineen, päiväkoteineen, kouluineen, kirjastoineen, kahviloineen ja ruokapaikkoineen. Etelä-Haagan uudet myytävät asunnot sijoittuvat myös liikenneyhteyksien kannalta erinomaiselle paikalle.

Etelä-Haagassa asutaan vehreästi lähellä luontoa, johon pääsee tutustumaan mm. kukoistavassa Alppiruusupuistossa sekä upeassa tuhannen hehtaarin laajuisessa Keskuspuistossa. Upea uudiskohde tuo Etelä-Haagaan uusia myytäviä asuntoja, jotka muuntuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tarjoavat asumiseen uutta ajattelua ja moderneja ratkaisuja.

Etelä-Haagan myytävät asunnot innostavat liikkumaan

Bonavan myytävät asunnot Etelä-Haagassa asettuvat upeiden liikuntapalveluiden äärelle. Fit Haaga -kuntoklubilla pääsee harrastamaan joogaa, vesiliikuntaa, ryhmäliikuntaa sekä kuntosaliharjoittelua. Uimareiden iloksi SYK:n uimahallissa on 25 metrin allas sekä harjoitteluallas. Etelä-Haagan urheilukentällä pelataan palloilulajeja ja talvisin kenttä jäädytetään luistelua ja jääkiekkoa varten. 

Kivenheiton päästä Bonavan myytäviä asuntoja Etelä-Haagassa löytyy Ruskeasuon ratsastustalli sekä Keskuspuiston upeat metsät ja ulkoilumaastot. Laita lenkkitossut jalkaan ja löydä itsesi keskeltä Helsingin upeinta luontoa. Haagan Alppiruusupuisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Kukkaloisto on upeimmillaan alkukesästä houkutellen paikalle helsinkiläisten lisäksi myös turisteja. Valitse omaksesi uusi asunto Etelä-Haagasta ja nauti liikunnan riemusta kotikulmilla.

Viihdettä ja leppoisaa tunnelmaa kotikulmilla

Bonavan uudet myytävät asunnot Etelä-Haagassa asettuvat maamme parhaimpien tapahtuma-areenojen äärelle. Muun muassa urheilutapahtumia, messuja ja konsertteja tarjoileva Hartwall Arena sijaitsee vain kivenheiton päässä Pasilassa. Hartwall Arenan lavoilla nähdään niin kotimaisista artisteja kuin maailmantähtiä. Pasilassa sijaitsee myös Suomen suurin messu- ja kongressikeskus Messukeskus, joka toimii näyttämönä vuosittain noin sadalle eri alan messutapahtumalle. Valitse omaksesi uusi asunto Etelä-Haagasta ja nauti kulttuurista kotikulmilla.

Etelä-Haaga on tunnettu paikallisten yhteishengestä. Kotoa on mukava kipaista leppoisalle kävelylle puistoon ja kahville yksin tai yhdessä. Lämminhenkiset kuppilat puhuttelevat kaiken ikäisiä tarjoillen haagalaisille yhteisen olohuoneen ajanviettoon. Etelä-Haagan myytävät asunnot tarjoilevat oivat mahdollisuudet rennosta haagalaisesta elämänmenosta nauttimiseen. 

Etelä-Haaga sopii lapsiperheille

Keksusta-asumisen helppoutta kaipaaville lapsiperheille Etelä-Haagan myytävät asunnot tarjoavat mitä oivallisimman vaihtoehdon. Läheltä löytyy koko joukko puistoja ja leikkipaikkoja, joissa perheen pienimpien on turvallista temmeltää. Etelä-Haagan uudet myytävät asunnot asettuvat vain lyhyen kävelymatkan päähän vuoden ympäri auki olevasta leikkipuisto Isonnevasta. Kolmesti viikossa kokoontuva leikki-ikäisten kerho Siilit ja neuvolan kanssa yhteistyössä järjestetty vauvatoiminta tukevat lapsiperheiden arkea.

Myös kouluikäisten lasten perheille Etelä-Haagan myytävät asunnot asettuvat loistosijainnille. Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu SYK tunnetaan laajoista kieliopintomahdollisuuksistaan ja kannustavasta oppimisympäristöstään. Lisäksi SYK panostaa koululaisten vapaa-ajan aktiviteetteihin ja erilaiseen kerhotoimintaan. Kaikille avoin SYKin uimahalli on monen haagalaisen valinta arki-iltojen ja viikonlopun ohjelmaksi.

Kattavat kulkuyhteydet

Etelä-Haaga sijaitsee loistopaikalla Helsingin keskustan kainalossa ja monien paikallisliikenteen reittien varrella. Bussilla pääsee kätevästi Kamppiin, Rautatieasemalle ja jopa Itäkeskukseen. Huopalahden juna-asema palvelee myös Etelä-Haagan asukkaita ja tarjoaa näppärän yhteyden keskustaan sekä lentokentälle.

Etelä-Haagasta autoilijan on helppo hurauttaa keskustaan Mannerheimintietä pitkin ja Kehä-teille Hämeenlinnanväylää tai Vihdintietä pitkin. Helsingin kattava pyöräilyverkosto ylettyy myös Etelä-Haagaan tarjoten oivan vaihtoehdon muun muassa työmatkaliikkujille. Tutustu ihastuttaviin uudiskohteisiimme ja valitse omaksesi uusi asunto Etelä-Haagasta.

Uudiskohde Etelä-Haagan parhaalta paikalta

Uudiskohde Etelä-Haagasta tarjoaa sujuvuutta arkeen viihtyisän puistomaista asumista unohtamatta. Bonavan uudiskohteet Etelä-Haagassa asettuvat ihanteellisen väljästi puistoon rajatuvalle tontille. Elämää sykkivästä naapurustosta löytyy jo nyt kaikki mukavan elämän eväät päiväkodeista ja kouluista aina monipuolisiin harrastusmahdollisuuksiin. Lisäksi ohi kiitää lähivuosina Raide-Jokeri. Uudiskohde Etelä-Haagasta on hyvä valinta.

Uusi asunto Etelä-Haagasta tuo mielenrauhaa

Ostaessasi uuden Bonava-kodin, voit heittää hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Uusi asunto Etelä-Haagasta tuo mielenrauhaa, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta uudiskohteen kulutus on maltillista. Kerrostaloasumisen moniin etuihin lukeutuvat toiminnalliset yhteistilat sekä ympärivuotinen arjen helppous ilman piha- ja lumitöitä. Esteettömyys, laatu, hyvä äänieristys ja kattava varustelu luovat perustan sujuvalle arjelle. Tämän lisäksi haluamme luoda toimivia pohjaratkaisuja ja toiminnallisia yhteistiloja. Valitse omaksesi uusi asunto Etelä-Haagasta ja nauti arjen helppoudesta.

Uusi asunto Etelä-Haagasta sopii sijoittajalle

Etelä-Haagan uudet myytävät asunnot asettuvat loistopaikalle Helsingin keskustan kainaloon. Kun palvelut ovat lähellä ja kulkuyhteydet vaivattomat, sijoitusasuntoon on helppo löytää asukkaat. Jokainen uusi asunto Etelä-Haagassa on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisten elämäntilanteiden tarpeita. Oivaltavat pohjaratkaisut, kattava varustelu ja laadukkaat materiaalit houkuttelevat niin sinkkuja, pariskuntia kuin perheitä. Uusi asunto Etelä-Haagasta onkin mainio sijoituskohde arjen helppouden ja vetovoimaisen sijaintinsa ansiosta.

Ensiasunnoksi koti Etelä-Haagasta

Ensimmäisen oman kodin osto on yksi elämän suurimpia päätöksiä. Uusi asunto Etelä-Haagasta on huoleton ja turvallinen valinta, sillä uudiskohteen perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden takuu piilevistä virheistä. Energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus on maltillista. Lisäksi uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Tutustu kiehtovaan asuntovalikoimaamme ja valitse ensimmäiseksi omaksi kodiksi uusi asunto Etelä-Haagasta.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)