Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Helsingin Haagan Huvilat

Myytavat_asunnot_Helsingin_Haagan_Huvilat_paakuva.jpg

Uusia Hitas-asuntoja huippupaikalle

Helsingin Haagan Huviloiden uudiskohde on myyty loppuun, mutta Pasilaan on tulossa lisää upeita Hitas-asuntoja. Tutustu Postipuiston huippupaikalle asettuvaan Postinkantaja 2:een.

Asunto Oy Helsingin Haagan Huvilat tuo Helsingin Etelä-Haagaan ihastuttavan neljän kerrospihatalon kokonaisuuden, joka mahdollistaa pientalomaisen asumisen mukavassa naapurustossa. Kerrospihatalo on modernin viehättävä asumismuoto: jokaisella kerrostasolla on vain kaksi asuntoa ja jokaisella asukkaalla yksi seinänaapuri. Jokaiseen asuntoon liittyy reilun kokoinen kerrospihataso, jonka kautta on oma sisäänkäynti hissistä asuntoon. Uusien asuntojen suunnittelussa on korostunut asiakkaiden toiveet sekä asumisen väljyys ja ajattomuus. Huonekorkeus on kaikissa asunnoissa tavallista korkeampi ja jokaisesta asunnosta on näkymiä kolmeen ilmansuuntaan. Hanke on osana Helsingin kaupungin Kehittyvä kerrostalo -ohjelmaa. Uudet kodit valmistuvat arviolta loppuvuodesta 2019.

Onni on koti sympaattisessa naapurustossa

Helsingin Etelä-Haaga kutsuu viihtymään elämää sykkivään naapurustoon, josta löydät kaikki huolettoman elämän eväät kodikkaassa paketissa. Aamucroissantit on helppo hakea lähikaupasta tai leipomosta ja tuoreet vihannekset torilta. Kotiovelta voit pyrähtää lenkille tai piipahtaa uimaan ihan naapuriin. Kun läsnä on kaikki tarvittava, arki rullaa ja aikaa jää enemmän niin itselle, lapsille, perheelle, ystäville kuin harrastuksille. Uudiskohde tuo tarjolle uuden sukupolven asumista ja elämisen yhteisöllisyyttä. Mukavan asumisen kruunaavat monikäyttöiset yhteistilat sekä kaksi viihtyisää korttelipihaa.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
32
Tontin omistus
Vuokra
Tontin omistaja
Helsingin kaupunki
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Hitas-asuminen

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan.

Hitas-asunnot sijaitsevat aina Helsingin kaupungin vuokratontilla. Valinnat uusiin Hitas-koteihin tehdään ennakkomarkkinoinnin alkaessa hakijoiden joukosta arpomalla. Hakijoille ilmoitetaan arvonnan tuloksista henkilökohtaisesti. Vapaaksi jääneet asunnot ovat vapaasti varattavissa ja jo varattuihin asuntoihin voi jäädä jonoon. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden. Lue lisää Helsingin kaupungin sivuilta

Tutustu naapuruston palveluihin: