Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Asunnot Herttoniemi

Helsingin Herttoniemi

Uudiskohteet Herttoniemessä tarjoavat aktiivista arkea

Helsingin Herttoniemeä ei turhaan kutsuta täyden palvelun kaupunginosaksi. Entinen työpaikka-alue on saanut uudisrakentamisen myötä uuden elämän viihtyisänä kotipaikkana. Asuinalueena Herttoniemellä on pitkät perinteet, sillä alue tunnetaan yhtenä Helsingin pitäjän vanhimmista kylistä.

Herttoniemen vetovoimaisen kotipaikan valtteihin kuuluvat monipuoliset lähipalvelut kauppoineen, päiväkoteineen ja kouluineen sekä kahviloineen ja ravintoloineen. Herttoniemen uudet asunnot sijoittuvat liikenteen kannalta tärkeään solmukohtaan metroaseman ja Itäkeskuksen välittömään läheisyyteen, keskelle kehittyvää kaupunkirakennetta.

Herttoniemessä asutaan vehreästi lähellä luontoa. Suoraan kotiovelta on helppo lähteä ulkoilemaan niin merenrantaan kuin metsäpoluille. 

Liiku luonnossa Herttoniemessä

Bonavan myytävät asunnot Herttoniemessä kutsuvat monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärelle ja lähelle kaupungin kauneinta luontoa. Kotiovelta on helppo lähteä ulkoilemaan niin merenrantaan kuin metsäpoluille. Laita lenkkitossut jalkaan ja lähde ulkoilemaan Vanhankaupunginlahden ihastuttaville luontopoluille. Vaihteleviin maastoihin lukeutuvat niin siirtolapuutarhan laita, merimaisemat kuin metsäluonto linnunlauluineen. Naapuri-Laajasalosta löytyy vehreä Tullisaari puisto- ja viheralueineen sekä laajat luonnonsuojelualueet.

Herttoniemen liikuntapuistossa voi harrastaa muun muassa jalkapalloa ja yleisurheilua. Talvisin kaukalossa pelataan jääkiekkoa ja luistellaan. Sään salliessa metsäpoluilla voi jopa hiihtää. Pyöräilijän iloksi Bonavan myytävät asunnot Herttoniemessä asettuvat loistavien kevyenliikenteen reittien varrelle. Tunnelmallinen rantareitti vie Tammisalon ja Marjaniemen kautta aina Vartiokylänlahdelle asti. Tuorinniemen uimarannan kupeesta löytyy viihtyisät koirapuistot sekä harvinaislaatuinen koirien uimaranta. Valitse omaksesi uusi asunto Herttoniemestä ja kotiudu vehreän luonnon äärelle.

Kattavat lähipalvelut

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan myytävät asunnot Herttoniemessä asettuvat kattavien palveluiden äärelle keskustan kainaloon. Koulut, päiväkodit ja lukio ovat kävelyetäisyydellä ja lähikauppoja sekä marketteja löytyy jokaiseen makuun. Myös terveysasema, neuvola, posti, apteekki sekä kirjasto löytyvät aivan kotikulmilta. Kehittyville kotikulmille rakennetaan lähivuosina myös lisää kauppakeskustilaa. Ja mitä Herttoniemestä ei löydy, Itiksen ostosparatiisiin hurauttaa metrolla viidessä minuutissa. Tutustu ja ihastu, uudet myytävät asunnot Herttoniemessä odottavat asukkaitaan.

Kulkuyhteydet

Bonavan myytävät asunnot Herttoniemessä tarjoavat arkeen sujuvuutta, sillä lähiliikenteen solmukohtana Herttoniemestä pääsee kätevästi lähes minne vaan. Kaupungin nopeimmalla kulkupelillä metrolla voi vaivatta hurauttaa niin Vuosaareen ulkoilemaan kuin keskustan viihteen ja palveluiden äärelle tai jopa Espooseen. Myös bussiyhteydet ovat hyvät. Autoilijalle Itäväylä tarjoaa helpot yhteydet niin itään kuin länteen sekä kehäteille. Uusi asunto Herttoniemestä onkin helppo ja huoleton valinta monenlaiseen elämäntilanteeseen.

Herttoniemi sopii myös lapsiperheelle

Bonavan myytävät asunnot Herttoniemessä tarjoavat viihtyisän kotipaikan lapsiperheen tarpeisiin. Elinvoimaisessa naapurustossa riittää puuhaa kaiken ikäisille. Tuorinniemen uimaranta kutsuu viettämään leppoisaa kesäpäivää uiden, pelaillen ja leikkien. Viereisessä Tuorinniemen leikkipuistossa on huomioitu eri ikäiset lapset ja puistosta onkin muodostunut paikallisten lapsiperheiden kokoontumispaikka. Kesäisin Leikkipuisto Herttoniemeen avataan uima-allas ja tarjoillaan maksutta puistolounas lapsille. Tutustu ihastuttavaan uudiskohteiden valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi asunto Herttoniemestä.

Herkuttele Herttoniemessä

Bonavan myytävät asunnot Herttoniemessä sopivat myös herkkusuulle. Alueelta löytyy niin perinteisiä klassikkoravintoloita kuin trendikkäitä tulokkaita. Ravintola Wanha Mylly sijaitsee 1700-luvulla rakennetussa Herttoniemen Kartanossa ja on toiminut ruoka- ja seurusteluravintolana jo 45 vuotta. Ravintolat Trattoria Il Faro ja Del Mar tarjoilevat Välimeren herkkuja Herttoniemenrannan merellisissä maisemissa. Uudiskohteet Herttoniemessä asettuvat niin ikään lähelle metroaseman kupeesta löytyvää Treffi Pubia, jonka hampurilaisia tullaan maistelemaan pitkänkin matkan päästä. Valitse omaksesi uusi asunto Herttoniemestä ja herkuttele kotikulmilla.

Uusi asunto Herttoniemessä on sijoittajan unelma

Uudiskohteet Herttoniemessä tarjoavat kiinnostavia kohteita asuntosijoittajalle. Loistavien liikenneyhteyksien äärelle asettuva vehreä Herttoniemi on tavoiteltu kotipaikka, jossa koulut, päiväkodit ja marketit löytyvät kävelyetäisyydeltä. Uudet myytävät asunnot Herttoniemessä tarjoavat vetovoimaisia pohjaratkaisuja, joihin asukkaat on helppo löytää. Uudiskohteessa remonttihuolet eivät paina mieltä. Lisäksi rakennuttajan kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä tuo turvaa. Uudiskohteet Herttoniemessä rakennetaan raikkaan alueen parhaille paikoille, joissa asuntojen kysyntä on suurta.

Uudiskohteet Herttoniemessä sopivat ensiasunnoksi

Ensiasunnon ostajalle uudiskohteet Herttoniemessä ovat ehdoton tärppi. Vetovoimainen kotipaikka tarjoaa kaikki herkut kattavista palveluista luontoon ja hyviin liikenneyhteyksiin. Uudet myytävät asunnot Herttoniemessä rakennetaan ensiasunnon ostajan kannalta ihanteellisesti toimivuus, viihtyisyys ja energiatehokkuus edellä. Lisäksi jokainen uusi asunto Herttoniemessä saa pinnoilleen kauniit materiaalit ja laadukkaat kodinkoneet. Näin sinä voit muuttaa ensimmäiseen omaan kotiin huoletta. Tutustu ihastuttavaan uudiskohteiden valikoimaamme ja löydä ensimmäinen oma asunto Herttoniemestä.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 (ilmainen)