amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Helsingin Loiste

Niittaajankatu 8a, 00810, Helsinki

Kotoisia uusia asuntoja loistopaikalla

Uudet myytävät asunnot Helsingin Herttoniemessä on myyty loppuun, mutta ei hätää. Bonava-kotien monipuolisesta valikoimasta löytyy viihtyisiä uusia asuntoja Helsingin parhailla paikoilla.

Seitsemänkerroksinen Asunto Oy Helsingin Loiste sijaitsee aiemmin valmistuneiden Hohteen ja Kipinän uudiskohteiden naapurissa. Uuden kotikorttelin eteläsivulle sijoittuva uudiskohde tuo Herttoniemeen uusia koteja, jotka muuntuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin ja tarjoavat asumiseen uutta ajattelua ja moderneja ratkaisuja. Loisteen isot asunnot ovat Duo-koteja, jotka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erilliseksi asunnoksi. Sivuasunto sopii vaikkapa itsenäistyvälle nuorelle tai isovanhemmille.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
73
Tontin omistaja
Helsingin kaupunki
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Naapuruston tarina

Helsingin Loiste sijoittuu tärkeään solmukohtaan Herttoniemen metroaseman ja sen kaupallisten palveluiden sekä Itäväylän ja Itäkeskuksen välittömään läheisyyteen, keskelle kehittyvää kaupunkirakennetta. Entinen työpaikka-alue saa uudisrakentamisen myötä nyt uuden elämän viihtyisänä kotipaikkana. Asuinalueena Herttoniemellä on pitkät perinteet, ja alue tunnetaankin yhtenä Helsingin pitäjän vanhimpana kylänä.

Lähipalvelut

Herttoniemeä ei turhaan kutsuta täyden palvelun kaupunginosaksi! Loisteen valtteihin kuuluvat monipuoliset lähipalvelut, joita Herttoniemi ja Herttoniemenranta tarjoilevat kauppoineen, päiväkoteineen ja kouluineen sekä kahviloineen ja ravintoloineen. Kehittyville kotikulmille rakennetaan lähivuosina myös lisää kauppakeskustilaa. Niin ikään Itäkeskuksen palveluihin hurauttaa nopeasti joko autolla tai metrolla.

Liiku ja nauti luonnosta

Helsingin Loisteessa asutaan lähellä luontoa. Kotiovelta on helppo lähteä ulkoilemaan niin merenrantaan kuin metsäpoluille. Lähiympäristöstä löytyy runsaasti valinnanvaraa, kuten merellinen Herttoniemenranta sekä Viikin ja Kivinokan virkistysalueet. Myös puistot, liikuntapaikat ja uimarannat kuuluvat kotikulmien tarjontaan. Naapuri-Laajasalosta löytyy vehreä Tullisaari puisto- ja viheralueineen sekä laajat luonnonsuojelualueet.

Kulkuyhteydet

Loiste sijoittuu metroaseman ja Itäväylän läheisyyteen, joten julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Herttoniemen metroasema on vain kivenheiton päässä, joten Helsingin keskustaan ja syksystä 2016 alkaen jopa Espoon Matinkylään pääsee nopeasti ja vaivattomasti. Myös bussiyhteydet ovat hyvät. Loiste sopii niin pyöräilijöille kuin autoileville asukkaille tarjoten sekä hyvät pyörien säilytystilat että pysäköintihallin, jonne pääsee hissillä.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.