amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Loiste B 36a Helsingin Loiste

Myyty

Loiste B 36a, 2 huonetta, 57,5 m²

Muuntuva kolmio, jossa kaksi parveketta

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
57,5 m²
Kerros
3 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Loiste B 36a, 2 huonetta, 57,5 m²

Muuntuva kolmio, jossa kaksi parveketta

Myynnissä viihtyisä 82,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Helsingin Herttoniemessä. Asunnossa B36a on elämäntilanteen mukaan muuntuva pohjaratkaisu ja oma sauna.

Helsingin Loisteen asunto B36a kutsuu viihtymään loistopaikalle monipuolisten palvelujen ja erinomaisten liikenneyhteyksien äärelle Herttoniemeen. Tämä huoleton ja uudenraikas kolmannen kerroksen asunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden kodin tehokkaaseen, käytännölliseen ja muuntuvaan pohjaratkaisuun. Kodissa on ihanan avara, suoraan eteisestä avautuva oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmä, josta pääsee mukavasti lasitetulle parvekkeelle. Asunto B36 on ns. NCC Duo -koti, jonka ansiosta sen voi elämäntilanteen mukaan jakaa tarvittaessa kahdeksi erilliseksi asunnoksi (yksiöksi ja kaksioksi). Kodissa on myös pihanpuoleinen lasittamaton parveke sekä kaksi pesuhuone- ja wc-tilaa. Tämän helposti sisustettavan kodin oleskelutiloissa on parkettilattia, pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Oman ikkunallisen saunan löylyt tuovat iloa elämään ja tehosteseinät kotiin persoonallista ilmettä.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas ruukkuistutuksin. Sisäpihan puolella on lisäksi kattamaton parveke.

Hyvät yhteistilat

Helsingin Loisteen sekä naapurissa sijaitsevien Hohteen ja Kipinän keskelle muotoutuu ihanan vehreä ja suojaisa korttelipiha oleskelu- ja leikkipaikkoineen. Polkupyörille on varattu hyvät säilytystilat. Autoilevat asukkaat löytävät parkkipaikan maanalaisesta pysäköintihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä. Asukkaiden käytössä on lisäksi yhteinen sauna- ja kerhotila sekä pesula.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Loiste

Uudet myytävät asunnot Helsingin Herttoniemessä on myyty loppuun, mutta ei hätää. Bonava-kotien monipuolisesta valikoimasta löytyy viihtyisiä uusia asuntoja Helsingin parhailla paikoilla. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Rakennusohjelman mukainen huoneistojen maksuerätaulukko

  • 50 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 20 % myyntihinnasta 15.6.2016
  • n. 20% myyntihinnasta 15.8.2016
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 16.12.2016, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 1.-2. vuosi ovat lyhennysvapaita, vastike 2,40 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n. 10,32 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Danske Bank Oyj:stä
Laina-aika n. 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti