Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kaksiot Helsinki

Löydä itsellesi kaksio Helsingistä

Uudenraikkaat kaksiot Helsingissä ovat hyvin suunniteltuja ja huolella rakennettuja. Bonavan uudet myytävät kaksiot Helsingissä tarjoilevat kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kaksion sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodeissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Bonavan uudet kaksiot Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa. Uusi kaksio Helsingistä on loistovalinta eri elämäntilanteiden tarpeisiin.

Myytävät asunnot Helsinki

 • Huoneita1 - 5
 • Pinta-ala24 - 113 m²
 • Myyntihinta77 700 - 262 400 €
 • Koteja82
 • Huoneita1 - 5
 • Pinta-ala24.5 - 128.5 m²
 • Myyntihinta91 500 - 348 300 €
 • Koteja31
 • Huoneita2 - 4
 • Pinta-ala44.5 - 99.5 m²
 • Myyntihinta125 800 - 276 600 €
 • Koteja57
 • Huoneita2 - 4
 • Pinta-ala45.5 - 117.5 m²
 • Myyntihinta166 700 - 430 200 €
 • Koteja43
 • Huoneita2 - 5
 • Pinta-ala47.5 - 118 m²
 • Myyntihinta156 200 - 372 100 €
 • Koteja29
 • Huoneita1 - 5
 • Pinta-ala27 - 100 m²
 • Myyntihinta91 700 - 274 100 €
 • Koteja96
Myynnissä
Ennakkomarkkinoinnissa

Kaupunginosat Helsingissä

KAIKKI KAUPUNGINOSAT KAKSIOT HELSINKI

Kaksiot Helsingissä kutsuvat kulttuurin pariin

Bonavan kaksiot Helsingissä vetävät puoleensa niin urbaanin katutaiteen ystäviä kuin oopperaharrastajia. Pääkaupunkina Helsinki tarjoaa jokaiselle jotakin. Sukella Suomen historiaan Kansallismuseossa tai anna maamme parhaiden stand up -koomikoiden hauskuuttaa Korjaamolla. Kesäiltoina Kino Engelissä elokuvia voi katsella tunnelmallisesti ulkoilmassa yhden Helsingin vanhimman kivitalon suojaisalla sisäpihalla.

Uudet myytävät kaksiot Helsingissä tarjoilevat mahdollisuuden nauttia musiikista vaikka joka ilta. Aloittelevat artistit viihdyttävät kesäisin Espan lavalla, laulaja-lauluntekijät kokeilevat siipiään kulmakuppiloissa ja valtavirrasta poikkeavat esitykset reggaestompista fuusiojazziin täyttävät kalliolaiset klubit iloisella tunnelmalla. Hartwall Arenan ja Helsingin jäähallin lavoilla nähdään niin kotimaisista artisteja kuin maailmantähtiä. Pasilassa sijaitsee myös Suomen suurin messu- ja kongressikeskus Messukeskus, joka toimii näyttämönä vuosittain noin sadalle eri alan messutapahtumalle. Valitse omaksesi uusi kaksio Helsingistä ja anna pääkaupungin laajan kulttuuritarjonnan hurmata.

Liiku ja nauti luonnosta Helsingissä

Bonavan myytävät kaksiot Helsingissä asettuvat lähelle kaupungin kauneinta luontoa. Lenkkimaastot, luontopolut, puistot ja rannat tarjoavat mukavaa vastapainoa arjen kiireisiin. Tutustu luonnonläheisiin naapurustoihin ja löydä oma unelmiesi kaksio Helsingistä.

Uudet kaksiot inspiroivat liikkumaan lähiluonnossa. Pääkaupunkiseudun kauneinta antia on ehdottomasti Haagan Alppiruusupuisto. Kukkaloisto on upeimmillaan alkukesästä houkutellen paikalle helsinkiläisten lisäksi myös turisteja. Laajasalon Kruunuvuorenrannassa luontopolut, historialliset kartanomaisemat ja kuuden kilometrin mittainen rantaviiva tuovat poikkeuksellisen säväyksen arkeen. Pääkaupunkiseutulaisille rakas kuntoilumäki Malminkartanonhuippu löytyy kivenheiton päästä Konalan uusista asunnoista. Talvisin alueella kulkevat hiihtoladut ja löytyypä sieltä myös pulkkamäki. Keskuspuiston kilometrien mittaiset ulkoilumaastot ylettyvät lähes Kaarelan uusien Bonava-kotien takapihalle tarjoillen asukkaille harvinaista herkkua. Valitse omaksesi uusi kaksio Helsingistä ja nauti liikunnan riemusta kotikulmilla.

Kaksio Helsingissä on vetovoimainen sijoitus

Kaksio Helsingissä sopii mainiosti sijoituskohteeksi. Vetovoimaiseksi sijoitusasunnoksi kaksion tekee paitsi koko, myös erinomainen sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut Helsingin suosituissa naapurustoissa. Uudiskohde on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uusi kaksio Helsingistä tarjoilee tehokkaan ja toimivan pohjaratkaisun lisäksi laadukkaita materiaaleja ja hyvinsuunniteltuja yhteistiloja. Näin asukkaat sijoituskaksioon on helppo löytää. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi uusi kaksio Helsingistä.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Kaksio Helsingissä hurmaa ensiasunnon ostajan

Ensimmäisen oman kodin osto on jännittävää aikaa. Uusi kaksio Helsingistä on fiksu ja turvallinen valinta, sillä rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Perustajaurakoitsijan kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista tuo mielenrauhaa ja energiatehokkaiden ratkaisuiden ansiosta kulutus pysyy maltillisena. Bonavan kaksiot Helsingissä rakennetaan kaupungin vetovoimaisimmille paikoille hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Näin uuteen kotiin on mukava muuttaa ja asettua kodiksi. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Helsingistä.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Kaksio Helsingissä sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Bonavan kaksiot Helsingissä on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Olipa edessä siis ensiasunnon osto tai vaihto pienempään asuntoon lasten muutettua kotoa, uusi kaksio Helsingissä on oiva valinta. Kaikki Bonavan kaksiot Helsingissä suunnitellaan laatu, esteettömyys, viihtyvyys sekä toimiva pohjaratkaisu edellä. Sen lisäksi haluamme tarjota hyvän äänieristyksen ja kattavan varustelun jokaiseen asuntoon. Viihtyisien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin sekä toimiviin yhteistiloihin. Heitä hyvästit remonttihuolille ja lumitöille ja valitse omaksesi kaksio Helsingissä.

Helsinki moneen menoon ja makuun

Valitse omaksesi uusi kaksio Helsingistä ja pääset asettumaan pääkaupungin parhaille paikoille. Elämää sykkivä pääkaupunki hemmottelee asukkaitaan monenkirjavalla viihde-, kulttuuri- ja ravintolatarjonnallaan. Uusi kaksio Helsingissä inspiroikin ottamaan kaiken irti kaupungin tarjonnasta. Vietä päivä kierrellen keskustan museoissa tai hurvittele Linnanmäen pyörteissä. Poikkea herkuttelemaan maailman makujen äärelle eläväiseen keskustaan tai tutustu paikallisiin kantakuppiloihin. Helsingissä urbaani elämänmeno yhdistyy upeisiin luontopolkuihin ja merellisiin maisemiin. Bonavan myytävät kaksiot Helsingissä asettuvat tuttavallisiin naapurustoihin loistavien liikenneyhteyksien päähän keskustasta. Uusi kaksio Helsingistä on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen.

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!