Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kolmiot Helsinki

Viihtyisä kolmio Helsingin ykköspaikoilta

Bonava-kodit suunnitellaan huolella hyvää elämää varten. Niin myös jokainen kolmio Helsingissä. Erilaisiin elämäntilanteisiin soveltuvat kolmiot Helsingissä ihastuttavat toimivilla pohjaratkaisuillaan. Laajassa asuntovalikoimastamme löytyy jokaiselle soveltuva kolmio Helsingistä.

Jokaisen Bonava-kodin perustana toimivat näppärä pohjaratkaisu, hyvä varustelu sekä laadukkaat materiaalit. Tämän lisäksi haluamme luoda koteja ja naapurustoja, joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Kolmiot Helsingissä asettuvat kaupungin vetovoimaisimmille paikoille lähelle vehreää luontoa, kattavia palveluita ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia.

Myytävät asunnot Helsinki

Kaupunginosat Helsingissä

KAIKKI KAUPUNGINOSAT KOLMIOT HELSINKI

Enrgisesti Helsingissä

Bonavan myytävät kolmiot Helsingissä asettuvat lähelle kaupungin kauneinta luontoa. Haagan Alppiruusupuisto on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Kukkaloisto on upeimmillaan alkukesästä houkutellen paikalle helsinkiläisiä vauvasta vaariin. Kruunuvuorenrannassa luontopolut, historialliset kartanomaisemat ja kuuden kilometrin mittainen rantaviiva tuovat poikkeuksellisen säväyksen arkeen. Keskuspuiston lenkkipolut ja ulkoilureitit muodostavat yhteensä lähes sadan kilometrin mittaisen verkoston tarjoten kaupunkilaisille viihtyisän virkistysalueen.

Pääkaupunkiseutulaisille rakas kuntoilumäki Malminkartanonhuippu löytyy kivenheiton päästä Konalan uusista asunnoista. Talvisin alueella kulkevat hiihtoladut ja löytyypä sieltä myös pulkkamäkikin. Pistä pyörät pyörimään ja lähde kesäiselle pyöräretkelle pitkin kaupungin rantaviivaa seuraavia pyöräilyreittejä. Uusi kolmio Helsingistä on huoleton ja helppo valinta liikunnan ja luonnon ystäville.

Helsinki tarjoaa puuhaa koko perheelle

Bonavan myytävät kolmiot Helsingissä sopivat myös perheille. Kotikulmilta löytyy mukavaa puuhaa kaikenikäisille moneen menoon ja makuun. Tutustu maatilan eläimiin Fallkullan kotieläintilalla tai nauti Linnanmäellä iloisesta tunnelmasta ja vauhdikkaista laitteista. SeaLife vie kävijänsä mielenkiintoiseen seikkailuun pinnan alle ja Korkeasaaressa riittää ihmeteltävää koko päiväksi. Eläintarhakäynnin voi yhdistää vaikka kesäiseen piknikkiin Mustikkamaalla ja leppoisaan kävelyretkeen pitkin Isoisänsiltaa.

Koko perheen museo Lasten kaupunki esittelee kaupungin historiaa leikin ja elämysten kautta. Tutustu 1930-luvun luokkahuoneeseen, vieraile 1970-luvun mummolassa tai leiki 1700-luvun kaupassa. Lapsen näkökulmasta toinen mielenkiintoinen museo on varmasti Luonnontieteellinen museo, jossa Suomen eläin- ja kasvikunta tulee tutuksi oivallusten ja elämysten kautta. Valitse omaksesi uusi kolmio Helsingistä ja anna pääkaupungin hurmata koko perhe.

Kolmio Helsingissä sopii sijoittajalle

Uusi kolmio Helsingissä on erinomainen sijoituskohde. Vetovoimaisuutta lisää loistava sijainti kaupungin palveluiden ja menojen äärellä. Uudiskohde on huoleton ja turvallinen valinta vailla remonttihuolia. Uusi kolmio Helsingissä tarjoilee loistavan pohjaratkaisun, laadukkaat materiaalit sekä ensiluokkaisen varustelun. Toimivat yhteistilat ja viihtyisät naapurustot tuovat asumiseen iloa ja helppoutta. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi uusi kolmio Helsingistä.

Ensiasunnoksi kolmio Helsingistä

Valitse ensiasunnoksi kolmio Helsingistä ja heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville kustannuksille. Koska uudiskohteessa kaikki on kunnossa, voit keskittyä elämästä nauttimiseen. Uudiskohteen rakentamista ja myymistä ohjaavat lait antavat ostajalle turvaa ja mielenrauhan. Jokainen kolmio Helsingissä on suunniteltu huolella ja jos olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset mukaan valitsemaan sisustusmateriaalit uuteen kotiisi. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Helsingistä.

Kolmio Helsingissä sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen

Jokainen Bonavan kolmio Helsingissä on suunniteltu huolella vastaamaan monenlaisen elämäntilanteen tarpeita. Olitpa sitten perustamassa perhettä tai muuttamassa isosta omakotitalosta, kolmio Helsingissä hyvällä sijainnilla on kelpo valinta. Toimivat pohjaratkaisut, laadukkaat materiaalit ja hyvä varustelu tekevät asumisesta sujuvaa ja arjesta viihtyisää. Unohda piha- ja lumityöt ja keskity nauttimaan kerrostaloasumisen helppoudesta. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kolmio Helsingistä on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Monien mahdollisuuksien Helsinki

Valitessasi kolmion Helsingistä pääset kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Pääkaupungin monenkirjavaan palvelutarjontaan lukeutuvat monet kauppakeskukset, tavaratalot sekä lukematon määrä sympaattisia kirpputoreja ja erikoistavaraliikkeitä. Tekemistä löytyy koko perheelle maauimaloista huvipuistoon ja museoista oopperaan. Herkuttelijalle Helsinki tarjoaa valtavan valikoiman kotimaisia herkkuja sekä makuja maailmalta. Bonavan myytävät kolmiot Helsingissä asettuvat loistavien liikenneyhteyksien päähän tuttavallisiin naapurustoihin. Uusi kolmio Helsingistä on helppo valinta, sillä tässä kaupungissa riittää puuhaa ja ihmeteltävää.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!