Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Konalan liikuntapuisto

Aktiivista arkea Konalassa

Konala inspiroi energiseen arkeen. Bonavan myytävät asunnot Konalassa asettuvat upeiden harrastusmahdollisuuksien äärelle Konalan liikuntapuiston naapuriin. Puiston lajivalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin perheen pienimpiä unohtamatta.

Kaksinpeliä ja joukkuelajien riemua

Konalan liikuntapuistosta löytyy harrastusmahdollisuuksia moneen menoon ja makuun. Koripallokentälle ja kahdelle jalkapallokentälle on vapaa pääsy. Löytyypä puistosta myös hiekkatekonurmipäällysteinen miniareena sporttisille pikkufutaajille. Vehreiden puiden katveessa pelataan tennistä peräti kolmella eri kentällä. Treenin päälle voi kaverin kanssa ottaa vielä pari erää pingistä kaikille avoimella pingispöydällä. Talvisin iso hiekkakenttä jäädytetään luistelua varten.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/helsinki/koriskentta.jpg
siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/helsinki/miniareena.jpg

Salitreeni maksutta raittiissa ulkoilmassa

Kuntoilu raittiissa ulkoilmassa tekee hyvää paitsi keholle myös mielelle. Lappsetin valmistamat ulkokuntoiluvälineet ovat maksuttomia ja koko naapuruston yhteisiä. Monikäyttöisillä välineillä taittuvat niin lantiokeinu ja -kierto kuin rintapunnerrus, jalkaprässi ja olkakierto. Lisäksi puistosta löytyy kävelylaite, kaaripenkki ja ylätalja. Treenin voi päättää rennosti koko kehon venytykseen.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/helsinki/kuntoiluvalineet.jpg

Tekniikkarata leikkimielisille

Konalan liikuntapuiston väripilkku on koko perheelle soveltuva tekniikkarata liikunnallisine tekniikka- ja tasapainoiluvälineineen. Pistä käsivoimat testiin riippuradoilla ja leuanvetotikkaissa, tasapainoile läpi kapean puomin, sukella aitojen ali tai treenaa ponnistusvoimaa yleisurheilijan elkein. Kiipeilyverkot, trampoliini, hurjana pyörivä keinu sekä kiipeilyseinä pitävät myös perheen pienimmät kiireisinä.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/helsinki/koko_alue.jpg
siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/helsinki/trampoliini.jpg
siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/helsinki/tasapainolauta.jpg
siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/helsinki/verkko.jpg

Helppo tulla

Konalan liikuntapuisto sijaitsee vain kivenheiton päässä Bonavan uudiskohteista Helsingin Hetasta ja Reissumiehestä. Paikan päälle pääsee kätevästi kävellen, pyöräillen tai töistä suoraan bussilla. Autoille on järjestetty pysäköinti alueen yhteyteen ja pyörille kätevä pyöräparkki. Pistä lenkkarit jalkaan ja lähde kuntoilemaan. Treenaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

siteassets/yleiset/blockit/naapurustoartikkelit/helsinki/lenkkarit.jpg

Tutustu Konalan naapurustoon