amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Reissumies A 14 Helsingin Reissumies

Myyty

Reissumies A 14, 3 huonetta, 68,5 m²

Ihana kolmio omalla kattoterassilla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
68,5 m²
Kerros
5 / 5
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Reissumies A 14, 3 huonetta, 68,5 m²

Ihana kolmio omalla kattoterassilla

Valitse omaksesi ihastuttava 68,5-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta Helsingin Konalasta. Asunnossa A14 on toimiva upea kattoterassi varastolla, oma sauna ja hyvät säilytystilat.

Helsingin Reissumiehen asunto A14 kutsuu viihtymään Helsingin Konalaan mukavalle ja kehittyvälle kotipaikalle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän viidennen kerroksen kulmahuoneisto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Viihtyisät oleskelutilat

Koti alkaa eteisestä, joka avautuu valoisaan oleskelutilaan. Keittiöstä on ihanasti käynti omalle kattoterassille. Kodissa on kaksi mukavaa makuuhuonetta, joista toisessa on ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Oleskelutiloissa on parkettilattia, laatoitetussa kylpyhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Oman ikkunallisen saunan löylyt tuovat lisäiloa elämään. Tässä kodissa on kaksi wc-tilaa.

Katettu terassi

Avaa ovi ja astu omalle kattoterassillesi. Nauti tilasta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta katettuun tilaan vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Kätevä varastotila tuo kotiin lisäplussaa.

Mukavat yhteistilat

Reissumies kutsuu asukkaitaan viihtymään myös yhdessä. Taloyhtiön noin 80-neliöinen, minikeittiöllä varustettu kerhotila soveltuu monenlaiseen menoon, kuten lastenkutsujen tai erilaisten liikuntatuntien pitopaikaksi, kokoustilaksi, etätyöpisteeksi tai kierrätyshuoneeksi. Reissumiehestä löytyy kutsuva saunaosasto pesutiloineen ja pihaterasseineen. Arjen iloihin kuuluu niin ikään talopesula, hyvät lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä irtaimistovarastot. Autopaikat löytyvät kellarikerroksen parkkihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä kotikerroksista.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Reissumies

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat hyvien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä Konalan Wallinmaalla. Helsingin Reissumies tarjoilee huoletonta asumista kodikkaassa ympäristössä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Ennakkomarkkinoinnin alustava maksueräataulukko 

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteossa 
  • 15 % myyntihinnasta 28.2.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.3.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.5.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 31.7.2017 
  • 5,6 % ja 1,4 % velattomasta hinnasta 31.10.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • 2. ensimmäisenä vuotta lyhennysvapaa, vastike 1,43 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,15 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk


Yhtiölaina

Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää