Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Reissumies C 43, 3 huonetta, 81,0 m²

Muuttovalmis saunallinen päätykolmio

Valitse omaksesi komea 81-neliöinen kolmio, jossa näkymät avautuvat kolmeen ilmansuuntaan. Muuttamaan ja oman saunan löylyistä nauttimaan pääset vaikka heti.

Helsingin Reissumiehen asunnossa C43 on kolmeen ilmansuuntaan avautuva lasitettu parveke, laadukas parkettilattia sekä valtava päämakuuhuone omalla kylpyhuoneella. Tämä huoleton ja laadukas toisen kerroksen koti kutsuu nauttimaan arjesta eloisaan Konalaan.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämä koti sopii mainiosti niin pariskunnalle kuin pienelle perheelle. Erilleen sijoitetuista makuuhuoneista pienemmän voi tarpeen mukaan sisustaa vaikka työhuoneeksi. Hulppean pääkuuhuoneen iloihin lukeutuvat erillinen pukeutumistila, oma kylpyhuone sekä rauhalliselle sisäpihalle avautuva ranskalainen parveke. Sisustussuunnittelijamme on valinnut kodin eteiseen peiliovisen liukuovikaapiston ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Oleskelutiloissa on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen saarniparketti. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on vakaan asennettu kiiltävän valkoinen laatoitus ja työtasona rusehtavan harmaan hiekkakuvioinen laminaatti. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Keittotaso on keraaminen.

Kaksi kylpyhuonetta ja sauna

Tässä ihastuttavassa kodissa arki rullaa, sillä asunnossa on kaksi tyylikästä, tehostevärein laatoitettua kylpyhuonetta mukavuuslattialämmityksellä. Myös pyykkihuollolle on varattu hyvät tilat. Oman, ikkunallisen saunan löylyt tuovat lisäiloa elämään.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu tilavalle lasitetulle parvekkeellesi, joka tarjoilee näkymiä kolmeen ilmansuuntaan. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta ympäri vuoden. Sisusta tilaan ihana kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Ranskalainen parveke

Rauhallisen sisäpihanpuoleinen ranskalainen parveke tuo kotiin pikantin lisämausteen. Voit istuttaa parvekeruukkuihin vaikkapa kauniit kesäkukat tai tuoksuvat yrtit. Ranskalaisen parvekkeen ovi on ihana avata kesäaamuina ja päästää linnunlaulu sisään. Parvekkeella voi kätevästi myös tuulettaa kodin tekstiilejä ja treenivaatteita.

Mukavat yhteistilat

Reissumies kutsuu asukkaitaan viihtymään myös yhdessä. Taloyhtiön noin 80-neliöinen, minikeittiöllä varustettu kerhotila soveltuu monenlaiseen menoon, kuten lastenkutsujen tai erilaisten liikuntatuntien pitopaikaksi, kokoustilaksi, etätyöpisteeksi tai kierrätyshuoneeksi. Kattoterassi on kuin asukkaiden yhteinen piha kutsuen nauttimaan aurinkoisesta kesäpäivästä. Reissumiehestä löytyy kutsuva saunaosasto pesutiloineen ja pihaterasseineen. Arjen iloihin kuuluu niin ikään talopesula sekä omasta rapusta löytyvät ulkoiluväline- ja irtaimistovarastot. Autopaikat löytyvät kellarikerroksen parkkihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä omasta kotikerroksesta.

Tutustu Ketterään asuntolainaan

Kun neuvottelet Helsingin Reissumiehen uuden asunnon ostamisesta Bonava asuntomyynnin kanssa, saat halutessasi apua uuden kodin rahoitusasioihin Nooa Säästöpankin laina-asiantuntijalta. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, saat lainatarjouksen nopeasti. Ja mikä parasta, Ketterä asuntolaina on lyhennysvapaa 12 kuukauden ajan, jolta ajalta maksamme puolestasi asuntolainan korot asunnon myyntihinnasta.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
81,0 m²
Kerros
2 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pääomavastike

  • 2. ensimmäisenä vuotta lyhennysvapaa, vastike 1,43 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,15 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk


Yhtiölaina

Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää