Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Reissumies C 49, 3 huonetta, 67,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Saunallinen koti hulppealla parvekkeella

Myynnissä muuttovalmis 67,5-neliöinen koti, jossa neliöt on käytetty fiksusti ja asumismukavuuteen kiinnitetty erityistä huomiota. Tämä 2-3 huoneen koti on toteutettu kahden makuuhuoneen ratkaisulla.

Helsingin Reissumiehen asunto C49 kutsuu viihtymään Helsingin Konalaan mukavalle ja kehittyvälle kotipaikalle. Tämän kodin herkkuihin lukeutuvat mm. oma sauna, kaunis tammiparketti, hyvät säilytystilat sekä valtava lasitettu parveke.

Enemmän rahaa unelmiin

Kun teet kaupat Reissumiehen uudesta Bonava-kodista 1.6.-31.8.2019, maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet. Asut siis ensimmäisen vuoden uudessa kodissasi ilman vastikemaksuja. Etu ei koske vesi- ja sähkömaksuja eikä laajakaistavastikkeita tai autopaikan vastikkeita. Etu ei koske tontin vuokravastikkeita.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämä koti sopii mainiosti niin pariskunnalle kuin pienelle perheelle. Kodin avara keittotilan ja olohuoneen muodostama kokonaisuus saa rutkasti luonnonvaloa kahdesta ilmansuunnasta laadukkaan 3-sauvaisen tammiparketin viimeistellessä viihtyisyyden. Hyvinvarustellussa, vaaleassa keittotilassa on mukavasti laskupintaa, tilaa ruokailuryhmälle ja lipastolle sekä täyskorkea kaappi esimerkiksi kuivatavaroille. Keittotilan kaapistojen välitilassa on valkoisen satiinin värinen laminaattilevy ja työtasona patinoidun pronssin värinen laminaatti. Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Keittotaso on keraaminen. Kodin eteisessä on kätevä liukuovikaappi peilillä ja kattoon upotetut LED-valaisimet.

Ihana oma sauna

Tässä kodissa arki rullaa. Tilavassa pesuhuoneessa on tyylikäs laatoitus tehostevärein, tilavaraus pesutornille allaskaappi ja peilikaappi sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä. Lisälämpöä elämään tuovat oman saunan löylyt ja pesuhuoneen miellyttävä mukavuuslattialämmitys. Saunan seinät ja katto ovat tervaleppäpaneelia, lauteet tervaleppää.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu upealle, kahteen ilmansuuntaan avautuvalle, lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ja miellyttävän muovinukkamaton ansiosta voit nauttia parvekkeesta vuoden ympäri. Sisusta tilaan ihana kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Mukavat yhteistilat

Reissumies kutsuu asukkaitaan viihtymään myös yhdessä. Taloyhtiön noin 80-neliöinen, minikeittiöllä varustettu kerhotila soveltuu monenlaiseen menoon, kuten lastenkutsujen tai erilaisten liikuntatuntien pitopaikaksi, kokoustilaksi, etätyöpisteeksi tai kierrätyshuoneeksi. Kattoterassi on kuin asukkaiden yhteinen piha, jossa on ihana nauttia aurinkoisesta kesäpäivästä. Reissumiehestä löytyy saunaosasto pesutiloineen ja pihaterasseineen. Arjen iloihin kuuluu niin ikään talopesula sekä omasta rapusta löytyvät ulkoiluväline- ja irtaimistovarastot. Autopaikat löytyvät kellarikerroksen parkkihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä omasta kotikerroksesta.

Tutustu Ketterään asuntolainaan

Kun neuvottelet Helsingin Reissumiehen uuden asunnon ostamisesta Bonava asuntomyynnin kanssa, saat halutessasi apua uuden kodin rahoitusasioihin Nooa Säästöpankin laina-asiantuntijalta. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, saat lainatarjouksen nopeasti. Ja mikä parasta, Ketterä asuntolaina on lyhennysvapaa 12 kuukauden ajan, jolta ajalta maksamme puolestasi asuntolainan korot asunnon myyntihinnasta.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 346 950
Myyntihinta
€ 205 200
Lainaosuus
€ 141 750
Tontin lunastusosuus
€ 38 490
Pinta-ala
67,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 97
Hoitovastike
€ 263
Tontin vuokravastike
€ 161
Vesimaksu
€ 20
Kerros
3 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pääomavastike

  • 2. ensimmäisenä vuotta lyhennysvapaa, vastike 1,43 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,15 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk


Yhtiölaina

Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää