Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Reissumies C 51 Helsingin Reissumies

Myyty

Reissumies C 51, 4 huonetta, 106,5 m²

Komea perheasunto kattoterassilla kaikin mukavuuksin

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
106,5 m²
Kerros
4 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Reissumies C 51, 4 huonetta, 106,5 m²

Komea perheasunto kattoterassilla kaikin mukavuuksin

Valitse omaksesi upea 106,5-neliöinen perheasunto uudesta kerrostalosta Helsingin Konalasta. Asunnossa C51 on hyvä pohjaratkaisu, terassi, lasitettu parveke ja oma sauna.

Helsingin Reissumiehen asunto C51 kutsuu viihtymään Helsingin Konalaan mukavalle ja kehittyvälle kotipaikalle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän neljännen kerroksen kulmahuoneisto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja isommallekin perheelle.

Viihtyisät oleskelutilat

Ihastu hulppean kodin valoisaan ja avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön kokonaisuuteen, joka avautuu kattoterassille. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista suurimmassa on oma kylpyhuone, ranskalainen parveke ja kätevä vaatehuone liukuovella. Toisessa makuuhuoneessa on lasitettu parveke. Oleskelutiloissa on parkettilattia. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä.

Kaksi kylpyhuonetta ja sauna

Tässä kodissa arki rullaa, sillä asunnossa on kaksi tyylikästä laatoitettua kylpyhuonetta, joissa on mukavuuslattialämmitys sekä kolme wc-tilaa. Oman ikkunallisen saunan löylyt tuovat lisäiloa elämään.

Kattoterassi ja lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle kattoterassillesi ja lasitetulle parvekkeellesi. Katetulla kattoterassilla on lasitusvaraus ja kätevä kylmävarasto. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta terassille ja parvekkeelle ihana kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Tässä kodissa vain mielikuvitus on rajana.

Ranskalainen parveke

Ranskalainen parveke tuo kotiin pikantin lisämausteen. Voit istuttaa parvekeruukkuihin vaikkapa kauniit kesäkukat tai tuoksuvat yrtit. Ranskalaisen parvekkeen ovi on ihana avata kesäaamuina ja päästää linnunlaulu sisään. Parvekkeella voi kätevästi myös tuulettaa kodin tekstiilejä ja treenivaatteita.

Mukavat yhteistilat

Reissumies kutsuu asukkaitaan viihtymään myös yhdessä. Taloyhtiön noin 80-neliöinen, minikeittiöllä varustettu kerhotila soveltuu monenlaiseen menoon, kuten lastenkutsujen tai erilaisten liikuntatuntien pitopaikaksi, kokoustilaksi, etätyöpisteeksi tai kierrätyshuoneeksi. Reissumiehestä löytyy kutsuva saunaosasto pesutiloineen ja pihaterasseineen. Arjen iloihin kuuluu niin ikään talopesula, hyvät lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä irtaimistovarastot. Autopaikat löytyvät kellarikerroksen parkkihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä kotikerroksista.

Koti makusi mukaan

Kun tulet mukaan riittävän ajoissa, voit räätälöidä uuden kotisi sisustuksen maksutta oman makusi mukaan. Sisustusarkkitehtimme on koonnut sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä sisustusvaihtoehtoja. Voit valita esimerkiksi mieleisesi laatat, tehosteseinien värit, lattiamateriaalit sekä työtasojen materiaalit ja kaapistojen ovet vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Reissumies

Uudet urbaanit kodit sijaitsevat eloisassa naapurustossa Konalan Wallinmaalla. Helsingin Reissumies tarjoilee huoletonta asumista moneen makuun ystävällisessä ympäristössä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Ennakkomarkkinoinnin alustava maksueräataulukko 

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteossa 
  • 15 % myyntihinnasta 28.2.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.3.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.5.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 31.7.2017 
  • 5,6 % ja 1,4 % velattomasta hinnasta 31.10.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • 2. ensimmäisenä vuotta lyhennysvapaa, vastike 1,43 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,15 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk


Yhtiölaina

Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää