amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Reissumies C 52 Helsingin Reissumies

Myyty

Reissumies C 52, 4 huonetta, 110,5 m²

Uniikki perheasunto kattoterassilla kaikin mukavuuksin

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
110,5 m²
Kerros
4 / 4
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Reissumies C 52, 4 huonetta, 110,5 m²

Uniikki perheasunto kattoterassilla kaikin mukavuuksin

Valitse omaksesi komea 110,5-neliöinen perheasunto uudesta kerrostalosta Helsingin Konalasta. Asunnossa C52 on uniikki pohjaratkaisu, komea terassi, lasitettu parveke ja upea saunaosasto.

Helsingin Reissumiehen asunto C52 kutsuu viihtymään Helsingin Konalaan mukavalle ja kehittyvälle kotipaikalle. Tämä huoleton ja laadukas ylimmän neljännen kerroksen kulmahuoneisto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin ja isommallekin perheelle.

Viihtyisät oleskelutilat

Ihastu hulppean kodin valoisaan ja avaraan olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön kokonaisuuteen, joka avautuu kattoterassille ja lasitetulle parvekkeelle. Kodissa on kolme makuuhuonetta, joista yhdessä on kätevä vaatehuone. Oleskelutiloissa on parkettilattia. Tehosteseinät tuovat kotiin persoonallista ilmettä.

Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone

Ikkunallisesta saunaosastosta on kätevästi pääsy kattoterassille. Laatoitetussa kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys. Tilava kodinhoitohuone tuo asumiseen arkea helpottavaa lisäplussaa. Kodissa on kaksi wc-tilaa.

Kattoterassi ja lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle kattoterassillesi ja lasitetulle parvekkeellesi. Katetulla kattoterassilla on lasitusvaraus ja kätevä kylmävarasto. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta terassille ja parvekkeelle ihana kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas. Tässä kodissa vain mielikuvitus on rajana.

Mukavat yhteistilat

Reissumies kutsuu asukkaitaan viihtymään myös yhdessä. Taloyhtiön noin 80-neliöinen, minikeittiöllä varustettu kerhotila soveltuu monenlaiseen menoon, kuten lastenkutsujen tai erilaisten liikuntatuntien pitopaikaksi, kokoustilaksi, etätyöpisteeksi tai kierrätyshuoneeksi. Reissumiehestä löytyy kutsuva saunaosasto pesutiloineen ja pihaterasseineen. Arjen iloihin kuuluu niin ikään talopesula, hyvät lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot sekä irtaimistovarastot. Autopaikat löytyvät kellarikerroksen parkkihallista, jonne pääsee kätevästi hissillä kotikerroksista.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Helsingin Reissumiehen uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Asunnon C52 eteisessä on kätevä liukuovikaappi peilillä ja kattoon upotetut LED-valaisimet. Eteisessä ja oleskelutiloissa on kaunis valkomattalakattu, 3-sauvainen tammiparketti. Vaaleasävyisen keittiön kaapistojen välitilassa on vaakaan asennettu laatoitus (väri harmaa kiiltävä) ja työtasona kestävä laminaatti (väri tummanharmaa kivi). Astianpesukone on kalustepeitteinen, jääkaappipakastin ja uuni teräspintaiset. Keittotaso on keraaminen. Pesutiloissa on tyylikäs laatoitus tehostevärein, allaskaappi ja peilikaappi sekä lasinen kääntyvä suihkuseinä. Keittiön ja pesuhuoneen hanat ovat kotimaiset (Oras). Saunan seinät ja katto ovat tervaleppäpaneelia, lauteet tervaleppää. Parvekkeella on miellyttävä muovinukkamatto (väri harmaa).

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Reissumies

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat hyvien palvelujen ja liikenneyhteyksien äärellä Konalan Wallinmaalla. Helsingin Reissumies tarjoilee huoletonta asumista kodikkaassa ympäristössä. Lue lisää

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Ennakkomarkkinoinnin alustava maksueräataulukko 

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteossa 
  • 15 % myyntihinnasta 28.2.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.3.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 30.5.2017 
  • 20 % myyntihinnasta 31.7.2017 
  • 5,6 % ja 1,4 % velattomasta hinnasta 31.10.2017, eli kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi.

Pääomavastike

  • 2. ensimmäisenä vuotta lyhennysvapaa, vastike 1,43 €/m²/kk (sis. koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 8,15 €/m²/kk 

Laajakaistavastike  6 €/huoneisto/kk


Yhtiölaina

Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti

Joustoa uuden asunnon hankintaan

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla. Lue lisää

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää