Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Heta B 51, 1 huone, 29,0 m²

KAUNIS PIKKUKOTI LASITETULLA PARVEKKEELLA

Valitse omaksesi 29-neliöinen yksiö uudesta kerrostalosta Helsingin Konalasta. Asunnossa B51 on kaikki mukavan elämän eväät hurmaavassa paketissa.

Helsingin Vuorikummun Hetan asunto B51 kutsuu viihtymään hyvälle paikalle kodikkaaseen naapurustoon. Tämä huolella suunniteltu neljännen kerroksen koti sopii moneen menoon ja makuun. Toimi nopeasti, sillä nämä odotetut asunnot myydään nyt.

Eteinen ja pesutilat

Koti alkaa eteisestä, jossa on kaunis parkettilattia. Eteinen avautuu suoraan valoisaan keittiön, olohuoneen ja alkovin kokonaisuuteen. Laatoitetussa pesuhuoneessa on hyvä varustelu ja tilaa pesukoneelle.

Mukavat oleskelutilat

Keittiössä ja olohuoneessa jatkuu eteisestä alkanut parkettilattia. Avara tila tarjoaa hyvät puitteet monenlaisille sisustuksille. Tässä kodissa on mukavat tilat kokkailulle ja oleskelulle. Tilaratkaisu tarjoaa sisustamiselle monia mahdollisuuksia. Alkoviin voi sisustaa viihtyisän makuusopen.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Avaa ovi ja astu sisäpihan puoleiselle parvekkeellesi. Nauti tilasta mahdollisimman pitkään keväästä syksyyn ja sisusta parvekkeelle vaikka kiva kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Viihtyisät yhteistilat

Vuorikummun Heta asettuu hyvälle paikalle vehreästi ja väljästi rakennettuun naapurustoon. Asuinpaikan kruunaa upea yhteinen saunaosasto B-portaan ylimmässä kerroksessa sekä ihanat yhteiskäyttöön tarkoitetut kattoterassit molemmissa taloissa. Piha-alueelle tulee leikki- ja oleskelualueet. Pyöräilijöiden iloksi pyöräpaikkoja tulee runsaasti sekä varastoon että sisäänkäynnin läheisyyteen. Pyörille varataan myös oma korjauspiste sekä pesupaikka.

Sisustus tekee kodin

Sisustussuunnittelijamme on valinnut Hetan uusiin asuntoihin laadukkaat sisustusmateriaalit laattoja, lattiamateriaaleja, työtasoja sekä kaapistojen vetimiä ja muita yksityiskohtia myöten. Tämän kodin oleskelutiloissa on kaunis valkomattalakattu tammiparketti. Keittiön kaapistojen välitilassa on valkoinen laatoitus ja työtasona harmaa tammilaminaatti. Jääkaappipakastimessa on teräsovi sormenjälkiä estävällä pinnoitteella. Vaaleansävyisessä pesuhuoneessa on tyylikäs laatoitus sekä tehosteseinä.

Tutustu Ketterään asuntolainaan

Kun neuvottelet Helsingin Hetan uuden asunnon ostamisesta Bonava asuntomyynnin kanssa, saat halutessasi apua uuden kodin rahoitusasioihin Nooa Säästöpankin laina-asiantuntijalta. Mikäli edellytykset ovat kunnossa, saat lainatarjouksen nopeasti. Ja mikä parasta, Ketterä asuntolaina on lyhennysvapaa 12 kuukauden ajan, jolta ajalta maksamme puolestasi asuntolainan korot asunnon myyntihinnasta.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
29,0 m²
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Pääomavastike

  • 2.ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike 2,55 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys 11,16 €/m²/kk

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Yhtiölaina
Yhtiölaina Danske Bank A/S, Suomen sivuliike
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike päivitetty per valmistumispäivä 21.8.2018; Euribor 12kk + marginaali 1,10%.