Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Helsingin Kaiku 3

Myytävät asunnot Laajasalo Helsingin Kaiku 3

Arvioitu valmistuminen: kesällä 2021

Uusia perheasuntoja Laajasaloon meren ja palvelujen läheisyyteen

Kaiku 3:n uudet modernit kodit nousevat viihtyisään kotikortteliin aivan Laajasalon keskustaan. Valmis asuinympäristö houkuttelee uuteen kotiin vain parin askelen päähän palveluista.

Suunnittelemme odotettuja uusia koteja Kaikun huippusuosittuun kotikortteliin. Asunto Oy Helsingin Kaiku 3 on vain 19 asunnon kodikas pieni kerrostalo omalla tontillaan korttelin rauhallisessa kulmauksessa. Uusien tyylikkäiden kotien huonemäärä vaihtelee kolmesta viiteen ja neliöt 57:stä 94:ään. Pohjaratkaisuiltaan tehokkaissa ja toimivissa kodeissa on tilavat lasitetut parvekkeet mukavaan oleskeluun, ja muutamassa kodissa voidaan nauttia myös oman saunan lempeistä löylyistä. Useimpien kotien kohdalla pääset myös itse vaikuttamaan pohjaratkaisuun, kuten makuuhuoneiden määrään tai saunaan, jos olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa. Säilytystilojen riittävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota ja niinpä jokaisesta kodista löytyykin käytännöllinen vaatehuone. Pienessä kerrostalossa ilahduttaa myös se, että suuri osa kodeista on valoisia kulmahuoneistoja. Jätä yhteystietosi nyt, niin pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan kodin Kaiku 3:sta ensimmäisten joukossa.

Yhteistilat ja piha

Kaiku 3:n suunnittelussa on huomioitu arjen sujuvuus parhaalla mahdollisella tavalla. Pyykkihuolto sujuu näppärästi kotitalon pesutuvassa ja kuivaushuoneessa. Asukkaiden yhteiskäytössä on naapuritalosta löytyvät tyylikäs saunaosasto ja kerhotilat. Irtainvarastot, lastenvaunuvarasto ja ulkoiluvälinevarasto varmistavat, että tavaroille löytyy oma turvallinen paikkansa. Postin automaatti tuo helpotusta arkeen, kun esimerkiksi verkko-ostokset toimitetaan omaan kotikortteliin. Vehreät ja väljät piha-alueet houkuttelevat kaikenikäisiä – tarjolla on tiloja leppoisaan oleskeluun, leikkeihin, kuntoiluun ja kaupunkiviljelyyn. Pysäköintipaikat sijoitetaan pihakannen alle, mistä pääsee mukavasti kuivin jaloin hissillä omaan kotiin. Jokaisella autopaikalla on lämpöpistoke valmiina ja mahdollisuus sähköauton lataamiseen.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Kesällä 2021
Koteja yhteensä
19
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_sahkoauto_lataus_180x180px.png

Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla.

Lue lisää sähköauton latauksesta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

Bonava-kodeissa on digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna: ajanvarauksella