Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bianca A 08 Helsingin Bianca

Myyty

Bianca A 08, 3 huonetta, 63,0 m²

Muunneltava asunto hulppealla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
63,0 m²
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Bianca A 08, 3 huonetta, 63,0 m²

Muunneltava asunto hulppealla parvekkeella

Myynnissä kodikas 63-neliöinen Hitas-asunto uudessa kerrostalossa Helsingin Laajasalossa. Asunto A8 sopii moneen makuun ja monenlaisin elämäntilaisiin.

Helsingin Biancan asunto A8 kutsuu viihtyisälle paikalle merellisiin maisemiin Kruunuvuorenrannan Borgströminmäelle. Tämä muunneltava ja uudenraikas kolmannen kerroksen asunto sopii niin pariskunnille kuin perheille.

Kodikkaat oleskelutilat

Koti alkaa kompaktista eteisestä, joka avautuu valoisasti suoraan keittiöön ja olohuoneeseen. Tämä kodikas koti ihastuttaa toimivalla pohjaratkaisullaan, muunneltavuudellaan ja käytännöllisyydellään. Tilavat oleskelutilat tarjoilevat kauniin kulmaikkunan sekä pääsyn isolle veistokselliselle ja lasitetulle parvekkeelle. Keittiössä on saarekemahdollisuus. Elämäntilanteesi mukaan saat kotiisi 2 tai 3 makuuhuonetta. Myös pesutilat ovat muunneltavissa, joten voit valita kotiisi vaikkapa kylpyammeen. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laminaattilattia ja pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Avaa ovi ja astu tilavalle 16-neliöiselle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas ruukkuistutuksin.

Hyvät yhteistilat

Helsingin Bianca koostuu neljästä pistetalosta, jotka muodostavat hienon kokonaisuuden piha-alueineen, oleskelu- ja leikkipaikkoineen sekä valotaideteoksineen. Taloyhtiön yhteistilat tarjoavat monia arkea helpottavia fiksuja ratkaisuja. Polkupyörille on hyvät varastotilat ja asukkaiden käytössä on taloyhtiön pesula. Pysäköintipaikat ovat pihakannen alla autohallissa.

Bianca on Hitas-koti

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden kerrallaan. Muilta osin Biancan asunnot ovat laadukkaita Bonava-koteja, joihin voit tehdä varauksen ottamalla yhteyttä Bonava asuntomyyntiin. Kaupan päälle saat maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Bianca

Uudenraikkaat Hitas-kodit sijoittuvat huippupaikalle Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan. Helsingin Biancan kodeissa asutaan upean urbaanisti merellisessä naapurustossa. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta arviolta huhtikuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta toukokuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta heinäkuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta lokakuussa 2017
  • 5,6 ja 1,4% velattomasta hinnasta arviolta joulukuussa 2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 1,55 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys  7,50 €/m²/kk 

Laina-aika n.25v. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Autohallipaikan käyttökorvaus 50 €/ap/kk

Tartu tilaisuuteen, vielä valita uuden kotisi sisustuksen makusi mukaan.