Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bianca A 11 Helsingin Bianca

Myyty

Bianca A 11, 2 huonetta, 57,5 m²

Muunneltava koti lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
57,5 m²
Kerros
3 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Bianca A 11, 2 huonetta, 57,5 m²

Muunneltava koti lasitetulla parvekkeella

Valitse omaksesi viihtyisä 57,5-neliöinen Hitas-asunto uudesta kerrostalosta Helsingin Laajasalosta. Asunnosta A11 löytyvät kaikki mukavan elämän eväät viihtyisässä paketissa.

Helsingin Biancan asunto A11 kutsuu huippupaikalle merellisiin maisemiin Kruunuvuorenrannan Borgströminmäelle. Tämä huoleton ja uudenraikas kolmannen kerroksen asunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Koti alkaa avarasta eteisestä, joka avautuu valoisasti suoraan keittiöön ja olohuoneeseen. Tämä kodikas koti ihastuttaa toimivalla pohjaratkaisullaan, muunneltavuudellaan ja käytännöllisen kompaktilla keittiöllä. Tilavat oleskelutilat tarjoilevat pääsyn lasitetulle parvekkeelle. Päämakuuhuoneessa on kätevä vaatehuone. Halutessasi koti muuntuu kaksiosta kolmioksi tai kolmiosta kaksioksi, mikä tarjoaa mukavia mahdollisuuksia asumiseen erilaisten elämäntilanteiden mukaan. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laminaattilattia ja pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys.

Elämää lasitetulla parvekkeella

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas ruukkuistutuksin.

Hyvät yhteistilat

Helsingin Bianca koostuu neljästä pistetalosta, jotka muodostavat hienon kokonaisuuden piha-alueineen, oleskelu- ja leikkipaikkoineen sekä valotaideteoksineen. Taloyhtiön yhteistilat tarjoavat monia arkea helpottavia fiksuja ratkaisuja. Polkupyörille on hyvät varastotilat ja asukkaiden käytössä on taloyhtiön pesula. Pysäköintipaikat ovat pihakannen alla autohallissa.

Bianca on Hitas-koti

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden kerrallaan. Muilta osin Biancan asunnot ovat laadukkaita Bonava-koteja, joihin voit tehdä varauksen ottamalla yhteyttä Bonava asuntomyyntiin. Kaupan päälle saat maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Bianca

Uudenraikkaat Hitas-kodit sijoittuvat huippupaikalle Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrannan merelliseen naapurustoon. Vielä on jäljellä vapaita asuntoja, mutta nyt kannattaa toimia nopeasti. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Rakennusohjelman mukainen maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta arviolta 15.6.2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta 17.7.2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta 15.9.2017
  • n. 20 % myyntihinnasta arviolta 15.12.2017
  • 5,6 ja 1,4% velattomasta hinnasta arviolta 15.2.2018, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 1,55 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys  7,50 €/m²/kk 

Laina-aika n.25v. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Autohallipaikan käyttökorvaus 50 €/ap/kk

Tartu tilaisuuteen, vielä valita uuden kotisi sisustuksen makusi mukaan.