amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Bianca C 33 Helsingin Bianca

Alustava varaus

Bianca C 33, 4 huonetta, 90,5 m²

Kutsuva ja muunneltava asunto lasitetulla parvekkeella

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
90,5 m²
Velaton hinta
€ 325 800
Pääomavastike
€ 114
Kerros
4 / 6
Lainaosuus
€ 167 425
Myyntihinta
€ 158 375
Hoitovastike
€ 593
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Alustava varaus

Bianca C 33, 4 huonetta, 90,5 m²

Kutsuva ja muunneltava asunto lasitetulla parvekkeella

Valitse omaksesi ihastuttava 90,5-neliöinen Hitas-asunto uudesta kerrostalosta Helsingin Laajasalosta. Asunnossa C33 on monimuotoiset ja muunneltavat neliöt, oma sauna ja lasitettu parveke.

Helsingin Biancan asunto C33 kutsuu viihtymään mukavaan naapurustoon ja merellisiin maisemiin Kruunuvuorenrannan Borgströminmäelle. Tämä huoleton ja muunneltava neljännen kerroksen asunto sopii moneen menoon ja makuun.

Viihtyisät oleskelutilat

Koti alkaa isosta eteisestä, jossa on paljon säilytystilaa. Eteinen avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen valoisaan kokonaisuuteen sekä lasitetulle parvekkeelle. Tämä monimuotoinen koti ihastuttaa toimivalla pohjaratkaisullaan ja käytännöllisyydellään. Keittiössä on hyvä tila ruokapöydälle sekä mahdollisuus lisäkaapistoihin. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laminaattilattia ja pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys. Oman saunan löylyt tuovat lisälämpöä elämään. Kodissa on kaksi wc-tilaa.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu aurinkoiselle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta tilaan vaikka kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas ruukkuistutuksin.

Hyvät yhteistilat

Helsingin Bianca koostuu neljästä pistetalosta, jotka muodostavat hienon kokonaisuuden piha-alueineen, oleskelu- ja leikkipaikkoineen sekä valotaideteoksineen. Taloyhtiön yhteistilat tarjoavat monia arkea helpottavia fiksuja ratkaisuja. Polkupyörille on hyvät varastotilat ja asukkaiden käytössä on taloyhtiön pesula. Pysäköintipaikat ovat pihakannen alla autohallissa.

Bianca on Hitas-koti

Hitas on Helsingin kaupungin omistamille tonteille rakennettujen asuntojen hinta- ja laatutason sääntelyjärjestelmä. Sen tarkoituksena on tarjota kaupunkilaisille kohtuuhintaisia omistusasuntoja sekä valvoa, että ne pysyvät kohtuuhintaisina koko olemassaolonsa ajan. Hitas-asuntoja voi omistaa vain yhden kerrallaan. Muilta osin Biancan asunnot ovat laadukkaita Bonava-koteja, joihin voit tehdä varauksen ottamalla yhteyttä Bonava asuntomyyntiin. Kaupan päälle saat maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle.

Lue lisää

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Bianca

Tulossa lisää uusia Hitas-asuntoja huippupaikalle Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan. Helsingin Biancan uusissa asunnoissa asutaan upean urbaanisti merellisessä naapurustossa. Lue lisää

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Ilmainen esite ja hinnasto Sisustusmateriaalikuvasto Henkilökohtainen palvelu

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Alustava maksuerätaulukko

  • 15 % myyntihinnasta kaupanteon yhteydessä
  • 15 % myyntihinnasta arviolta huhtikuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta toukokuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta heinäkuussa 2017
  • 20 % myyntihinnasta arviolta lokakuussa 2017
  • 5,6 ja 1,4% velattomasta hinnasta arviolta joulukuussa 2017, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi

Pääomavastike

  • 2 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaita, vastike 1,55 €/m²/kk (sis.koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys  7,50 €/m²/kk 

Laina-aika n.25v. Vastike laskettu n. 1% korkoarvion mukaan.

Laajakaistavastike 6 €/huoneisto/kk

Autohallipaikan käyttökorvaus 50 €/ap/kk

Tartu tilaisuuteen, vielä valita uuden kotisi sisustuksen makusi mukaan.