Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Selma A 12 Helsingin Selma

Myyty

Selma A 12, 3 huonetta, 88,0 m²

Selma A 12

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
88,0 m²
Kerros
4 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Selma A 12, 3 huonetta, 88,0 m²

Selma A 12

Valitse omaksesi uusi ja muunneltava 88-neliöinen Hitas-kerrostaloasunto: 2-5 huonetta, keittiö, oma sauna ja parveke.

Helsingin Selman myytävä asunto A12 sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin. Oivaltavien tilaratkaisujen ansiosta voit tehdä avarasta kaksiosta tarpeen mukaan jopa viiden huoneen perheasunnon tai toisinpäin.

IKKUNOITA KOLMEEN SUUNTAAN

Kuusikerroksisen Helsingin Selman neljännessä kerroksessa sijaitsevan asunto A12:n pohjaratkaisu on tehokas ja toimiva. Ikkunoita on upeasti kolmeen suuntaan ja oma, monien mahdollisuuksien terassipiha istutuksineen. Asunnossa on elämäntilanteen mukaan muokattava pohjaratkaisu ja kaikki mukavan elämän eväät. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat avaraa, yhtenäistä ja helposti sisustettavaa tilaa. Oma sauna on monen suomalaisen unelma, ja tästä kodista sekin ihanuus löytyy. Pesuhuone on tilava ja kodissa on myös erillis-wc.

TÄSSÄ TALOYHTIÖSSÄ ARKI RULLAA

Helsingin Selman taloyhtiön yhteistilat tarjoavat monia arkea helpottavia fiksuja yksityiskohtia. Esimerkiksi lastenvaunuvaraston yhteyteen tulee kurasyöppö, joka huuhtoo hiekan ja roskat mennessään eikä päästä niitä eteistä pidemmälle. Polkupyörille on hyvät varastotilat ja asukkaiden käytössä on taloyhtiön pesula. Pysäköintipaikat ovat autohallissa.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Selma

Helsingin Selman uudiskohde on myyty loppuun, mutta tulossa on lisää uusia Hitas-asuntoja upealle paikalle Helsingin Laajasalon Kruunuvuorenrantaan. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä
Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Pääomavastike

  • 2. ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike  1,55€/m²/kk (sis.vain koron)
  • 3. asuinvuodesta alkaen korko & lyhennys n. 7,23€/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/huoneisto/kk

Autohallipaikan käyttökorvaus 60 €/ap/kk

Yhtiölaina
Yhtiölaina Helsingin Op Pankki Oyj:stä
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytynyt valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti