amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Helsingin Bisketti

Wavulinintie 3, 00210, Helsinki

Laadukkaita asuntoja merellisessä miljöössä

Uudet myytävät asunnot Helsingin merellisessä Lauttasaaressa on loppuunmyyty. Mutta ei hätää, uusia asuntoja on myynnissä vielä Helsingin parhailla paikoilla.

Asunto Oy Helsingin Bisketti sijaitsee Helsingin Lauttasaaren merellisissä maisemissa. Uusissa asunnoissa on laadukkaat ja trendikkäät pintamateriaalit sekä kattava ja moderni varustetaso. Helsingin Lauttasaaresta löytyvät kaikki hyvän asumisen elementit.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
44
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä

Naapuruston tarina

Historiallisesti arvokas, monimuotoinen ja viihtyisä Lauttasaari tarjoaa urbaania saaristoelämää Helsingissä. Kotipaikka on kiehtonut asukkaita jo vuosikymmenien ajan. Monelle helsinkiläiselle Lauttasaari onkin se ainoa ja oikea paikka asua. Bisketin uusi kerrostalo on rakennettu vanhan liikerakennuksen paikalle.

Lähipalvelut

Bisketti sijaitsee rantapuistojen tuntumassa ja vain kävelyetäisyyden päässä alueen vanhasta keskustasta. Wavulinintie sijaitsee unelmapaikalla myös kantakaupunkiin nähden. Kaikki palvelut löytyvät kotikulmilta ja lisää tulee alueen kehittymisen myötä. Ei ihme, että tänne on helppo kotiutua.

Liiku ja nauti luonnosta

Merellisessä Lauttasaaressa viihdytään! Arvostettu, vehreä ja luonnonläheinen kotipaikka tarjoaa ihania merenrantapolkuja, kalliorantoja ja poukamia sekä upeita puistoja ja harrastusmahdollisuuksia. Lauttasaaressa meri onkin upeasti aina läsnä venesatamineen ja virkistyspaikkoineen.

Kulkuyhteydet

Liikenneyhteydet toimivat Lauttasaaresta jouhevasti. Bussit kulkevat kävelyetäisyyden päästä ja syksyllä 2016 liikennöinnin aloittava Länsimetro helpottaa liikkumista entisestään. Helsingin keskustaan pääsee nopeasti niin julkisilla liikennevälineillä kuin pyöräillen.

Lähipalvelut

Lähipalvelut