Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bisketti A 16 Helsingin Bisketti

Myyty

Bisketti A 16, 3 huonetta, 74,5 m²

Bisketti A 16

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
74,5 m²
Kerros
4 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Bisketti A 16, 3 huonetta, 74,5 m²

Bisketti A 16

Valitse omaksesi ihastuttava 74,5-neliöinen kolmio uudesta kerrostalosta merellisestä Lauttasaaresta. Asunnossa A16 on upea olohuone, lasitettu parveke ja oma sauna.

Helsingin Bisketin asunto A16 tarjoaa kaikki mukavan elämän eväät vetovoimaisella paikalla, merellisessä ympäristössä lähellä Helsingin keskustaa. Tämä laadukas ja huoleton uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämäntilanteisiin.

TILAA, TYYLIÄ JA TUNNELMAA

Helsingin Bisketin neljännen kerroksen ihastuttava kolmio on tyylikkään toimiva ja käytännöllinen. Asunnossa on avara keittiön, ruokailutilan ja olohuone kokonaisuus, jonne tulee valoa kolmelta suunnalta ja joka avautuu ihanasti parvekkeelle. Oman saunan löylyt tuovat iloa elämään!

UPEA SIJAINTI MEREN ÄÄRELLÄ

Helsingin Lauttasaaresta löytyvät kaikki hyvän asumisen elementit: ihanat kalliorannat, merenrantapolut, venesatama, upeat puistot, hyvät palvelut, lähikaupat ja -koulut sekä harrastusmahdollisuudet. Myös liikenneyhteydet toimivat jouhevasti.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Bisketti

Uudet myytävät asunnot Helsingin merellisessä Lauttasaaressa on loppuunmyyty. Mutta ei hätää, uusia asuntoja on myynnissä vielä Helsingin parhailla paikoilla. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä