amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Bisketti A 25 Helsingin Bisketti

Myyty

Bisketti A 25, 2 huonetta, 47,5 m²

Ihana kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47,5 m²
Kerros
6 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Vesimaksu
€ 20
Myyty

Bisketti A 25, 2 huonetta, 47,5 m²

Ihana kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä laadukas 47,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Helsingin Lauttasaaressa. Asunnossa A25 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Helsingin Bisketin asunto A25 kutsuu viihtymään merelliselle paikalle lähelle luontoa ja palveluja. Tämä huoleton ja laadukas kuudennen kerroksen uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden asunnon tyylikkääseen pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen valoisaan kokonaisuuteen. Tila avautuu ihanasti hulppean kokoiselle lasitetulle eteläparvekkeelle. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia ja laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys Lisäväriä ja lämpöä kotiin tarjoilevat tehosteväriseinät sekä oman ikkunallisen saunan löylyt.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Helsingin Bisketissä on parkkihallin ja talopesulan lisäksi taloyhtiön kuivaushuone ja kerhotila. Paikoitustasolta pääset kätevästi hissillä suoraan omaan asuinkerrokseen.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Bisketti

Uudet myytävät asunnot Helsingin merellisessä Lauttasaaressa on loppuunmyyty. Mutta ei hätää, uusia asuntoja on myynnissä vielä Helsingin parhailla paikoilla. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä