Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bisketti A 25 Helsingin Bisketti

Myyty

Bisketti A 25, 2 huonetta, 47,5 m²

Ihana kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47,5 m²
Kerros
6 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Bisketti A 25, 2 huonetta, 47,5 m²

Ihana kaksio lasitetulla parvekkeella ja saunalla

Myynnissä laadukas 47,5-neliöinen kaksio uudessa kerrostalossa Helsingin Lauttasaaressa. Asunnossa A25 on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa.

Helsingin Bisketin asunto A25 kutsuu viihtymään merelliselle paikalle lähelle luontoa ja palveluja. Tämä huoleton ja laadukas kuudennen kerroksen uudisasunto sopii moneen makuun ja monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Ihastu uuden asunnon tyylikkääseen pohjaratkaisuun sekä keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen valoisaan kokonaisuuteen. Tila avautuu ihanasti hulppean kokoiselle lasitetulle eteläparvekkeelle. Helposti sisustettavissa oleskelutiloissa on laadukas lautaparkettilattia ja laatoitetussa pesuhuoneessa mukavuuslattialämmitys Lisäväriä ja lämpöä kotiin tarjoilevat tehosteväriseinät sekä oman ikkunallisen saunan löylyt.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu omalle lasitetulle parvekkeellesi. Lasituksen ansiosta voit nauttia parvekkeesta jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Helsingin Bisketissä on parkkihallin ja talopesulan lisäksi taloyhtiön kuivaushuone ja kerhotila. Paikoitustasolta pääset kätevästi hissillä suoraan omaan asuinkerrokseen.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Helsingin Bisketti

Uudet myytävät asunnot Helsingin merellisessä Lauttasaaressa on loppuunmyyty. Mutta ei hätää, uusia asuntoja on myynnissä vielä Helsingin parhailla paikoilla. Lue lisää

Ota yhteyttä

Tuija  Jouhki-Partinen
Tuija Jouhki-Partinen

050 911 7904

Ota yhteyttä