Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Varaussopimus

Postinkantaja 2 A 10, 1 huone, 29,0 m²

Muutto: loppuvuodesta 2020

Huoletonta kaupunkiasumista kolmannen kerroksen yksiössä

Tämä 29-neliöinen kaupunkiyksiö on pohjaratkaisultaan selkeä ja helposti sisustettava. Huolettomassa kodissa on vaatehuone, laadukkaat materiaalit sekä ranskalainen parveke.

Postinkantaja 2:n Hitas-asunto A10:ssä on kaikkea, mitä mukavalta kaupunkielämältä voi toivoa: toimivat neliöt, avara oleskelutila, laadukas kylpyhuone sekä mukava naapurusto. Tervetuloa viihtymään yhteisiin korttelitiloihin tai perustamaan vaikkapa oma urbaani viljelmäsi.

Viihtyisät oleskelutilat

Heti eteisestä avautuu kutsuva näkymä koko huoneiston läpi sisäpihan suuntaan. Keittotila ja oleskelutilat muodostavat selkeän kokonaisuuden, johon tulvii luonnonvaloa suuresta, lattiaan asti ulottuvasta ikkunasta. Keittotilan varustukseen kuuluu keraaminen keittotaso, kalusteuuni, jääkaappipakastin sekä integroitu kalusteovellinen astianpesukone. Erillisessä vaatehuoneessa on käytännöllinen säilytysjärjestelmä, jonka ansiosta vaatteet ja tavarat pysyvät siististi järjestyksessä. Kokonaisuuden viimeistelee miellyttävä lattialämmitys, jonka ansiosta seinäpattereita ei ole lainkaan.

Koti makusi mukaan

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit vaikuttaa uuden kotisi keittiön, oleskelutilojen ja pesutilojen ilmeeseen. Valitse joko hintaan kuuluva moderni perustyyli tai lisähintainen klassinen, trendikäs, skandinaavinen tai teollinen tyylikokonaisuus.

Pesutilat

Tyylikkäässä kylpyhuoneessa on seinä-wc, valopeili, korkea pyykkikaappi, kätevä pyyhekuivain, varaus pesukoneelle sekä suihkunurkkaus, jossa on kirkkaat taiteovet. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Ranskalainen parveke

Oleskelutilojen korkean ikkunan yhteydessä on ranskalainen parveke, josta avautuu näkymä luoteeseen oman kotikorttelin viihtyisän sisäpihan puolelle.

Yhteistilat

Postinkantaja 2 kutsuu viihtyisään kotikortteliin yhteisölliseen Postipuistoon. Kotitalon yhteistiloissa on muun muassa pesula ja kuivaushuone, hyvät varastotilat ulkoiluvälineille ja lastenvaunuille sekä reilusti säilytystilaa polkupyörille. Vehreän korttelin asukkaiden ilona tulee olemaan viljelypalstoja ja -laatikoita sekä kodikas korttelipaviljonki saunoineen ja vapaa-ajantiloineen. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen. Lisäksi Postipuiston yhteiseen Postivarikko-kylätaloon on suunniteltu naapuruston asukkaiden yhteiskäyttöön tarkoitettuja liikuntatiloja, etätyöpisteitä sekä nikkarointi- ja kerhotilaa.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
29,0 m²
Kerros
3 / 7
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_hitas_180x180px.png

Uusi Hitas-asunto Helsingissä on fiksu vaihtoehto. Löydä omasi Bonavan kodikkaista naapurustoista.

Hitas-asuminen

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut