Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Yksiöt Helsinki

Valitse omaksesi yksiö Helsingistä

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja ja huolella rakennettuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Helsingissä, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Bonavan uudet yksiöt Helsingissä sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät asunnot Helsinki

 • Huoneita1 - 5
 • Pinta-ala24 - 113 m²
 • Myyntihinta77 700 - 262 400 €
 • Koteja82
 • Huoneita1 - 5
 • Pinta-ala24.5 - 128.5 m²
 • Myyntihinta91 500 - 348 300 €
 • Koteja31
 • Huoneita2 - 4
 • Pinta-ala44.5 - 99.5 m²
 • Myyntihinta125 800 - 276 600 €
 • Koteja57
 • Huoneita2 - 4
 • Pinta-ala45.5 - 117.5 m²
 • Myyntihinta166 700 - 430 200 €
 • Koteja43
 • Huoneita2 - 5
 • Pinta-ala47.5 - 118 m²
 • Myyntihinta156 200 - 372 100 €
 • Koteja29
 • Huoneita1 - 5
 • Pinta-ala27 - 100 m²
 • Myyntihinta91 700 - 274 100 €
 • Koteja96
Myynnissä
Ennakkomarkkinoinnissa

Kaupunginosat Helsingissä

KAIKKI KAUPUNGINOSAT YKSIÖT HELSINKI

Herkutellen Helsingissä

Bonavan uudet myytävät yksiöt Helsingissä kutsuvat herkuttelemaan kaupungin rikkaan ravintolatarjonnan äärelle. Vaikka kaupungin keskustan kujilta löytyy toinen toistaan omintakeisempia kuppiloita ja ravintoloita, pääsee makuelämyksiä kokemaan myös aivan kotikulmilla. Olipa haaveissasi sitten yksiö Helsingin Laajasalosta, Konalasta, Kaarelasta tai Etelä-Haagasta, ei kotiovelta ole pitkä matka lähimpiin ravintoloihin.

Yksiö Helsingissä kutsuu nauttimaan naapuruston monenkirjavista mauista. Upean luonnon keskeltä Laajasalosta löytyvät niin Stansvikin kartano, Ravintola Pyysaari eli tuttavallisemmin Palma de Pyy sekä legendaarinen navettapizzeria Fornitaly. Konalassa Ravintola Pallogrillillä iltaa voi viettää maukkaan ruoan, live-musiikin ja jopa stand upin merkeissä ja Etelä-Haagalaisille Ravintola Frendi on kuin toinen olohuone, jonne on mukava tulla viettämään hyvässä seurassa. Valitse omaksesi uusi yksiö Helsingistä ja löydä oma suosikkisi kaupungin kattavasta ravintolatarjonnasta.

Yksiö Helsingissä puhuttelee shoppailijaa

Kun kaikki tarpeellinen on lähellä, arki rullaa. Bonavan myytävät yksiöt Helsingissä asettuvat loistavien ostosmahdollisuuksien äärelle pääkaupungin sykkeeseen. Valitsitpa sitten yksiön Laajasalosta, Konalasta tai Etelä-Haagasta, löytyvät lähimmät kaupat vain kivenheiton päästä.
Kauppakeskuksia Helsingistä löytyy moneen menoon ja makuun: Itä-Helsinkiläisiä ilahduttavat kauppakeskukset Itis ja Kolumbus, Pohjois-Helsingin asukkaille taas Kauppakeskus Kaari on oiva lääke shoppailun nälkään.

Bonavan myytävät yksiöt Helsingissä sijaitsevat kätevien kulkuyhteyksien päässä myös keskustan kattavista palveluista. Esplanadin ja Korkeavuorenkadun pienet putiikit ja Kallion vintage-liikkeet puhuttelevat niin klassisen tyylikästä pukeutujaa kuin urbaanin katumuodin ystävää. Vietä päivä ihastellen näyteikkunoiden tyylikkäitä asetelmia tai kipaise Hietalahden torille tekemään kirppislöytöjä. Bonavan myytävät yksiöt kutsuvat kotikulmien monenkirjavien ostosmahdollisuuksien äärelle.

Yksiö Helsingissä on tehokas sijoitus

Myytävät yksiöt Helsingissä sopivat mainiosti myös sijoitusasunnoiksi. Yksiö Helsingissä on vetovoimainen sijoituskohde ennen kaikkea kokonsa puolesta. Erinomainen sijainti hyvien kulkuyhteyksien ja lähipalvelujen äärellä lisää yksiöiden kiinnostavuutta. Uudiskohde on myös huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa yksiössä on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Tutustu laajaan asuntovalikoimaamme ja valitse sopiva yksiö Helsingistä.

Uusi asunto on huoleton sijoitus

Uusi asunto mukavassa naapurustossa ja hyvällä paikalla on kiinnostava sijoituskohde. Olisiko asuntosijoittaminen myös sinun vaihtoehtosi? Lue lisää

Yksiö Helsingissä puhuttelee ensiasunnon ostajia

Yksiö Helsingissä on fiksu ja turvallinen valinta myös ensiasunnon ostajalle. Heitä hyvästit remonttihuolille ja yllättäville korjauskuluille. Uudiskohde on huoleton valinta ensimmäiseksi omaksi asunnoksi, sillä asuntojen suunnittelua, rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait ja määräykset. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Yksiö Helsingissä tarjoaa myös merkittäviä säästöjä, sillä energiatehokkaiden ratkaisujen ansiosta kulutus pysyy maltillisena ja asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta säästöt merkittäviä. Valitse siis omaksesi yksiö Helsingistä ja aloita matka kohti ensimmäistä omaa kotia.

Ensiasuntoon

Bonava-koti on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnon ostajalle. Lue lisää

Yksiö Helsingissä toimii elämän eri tilanteissa

Bonavan yksiöt Helsingissä on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja toimivien yhteistilojen ansiosta yksiö Helsingissä tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Meille Bonavalla laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu ovat perusvaatimuksia asunnon kokoon katsomatta. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin. Kaikki yksiöt Helsingissä rakennetaankin kaupungin kutsuvimmille kotikulmille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, yksiö Helsingissä on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Helsinki houkuttelee viihtymään

Löydä uusi yksiö Helsingistä ja uppoudu pääkaupunkiseudun rikkaaseen tarjontaan. Kun palvelut, kulttuuri, viihde ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä, tuntuu myös yksiö Helsingissä neliöitään isommalta. Pääkaupunkina Helsinki tarjoaa kattavat palvelut urbaanin merellisessä ympäristössä. Herkuttele Helsingin monenkirjavan ravintolatarjonnan äärellä tai vietä leppoisaa kesäpäivää Suomenlinnassa. Yksiöt Helsingissä sopivat myös shoppailijalle - tarjoaahan Helsinki maan monipuolisimman valikoiman kauppakeskuksista aina pikkuputiikkeihin. Bonavan myytävät yksiöt Helsingissä asettuvat loistavien liikenneyhteyksien päähän tuttavallisiin naapurustoihin. Löydä itsellesi uusi yksiö Helsingistä ja antaudu hurmaavan pääkaupungin vietäväksi. 

Yksiö Helsingissä kutsuu sisustamaan

Kun valintasi on uusi yksiö Helsingissä, kannattaa mukaan lähteä jo rakentamisen alkuvaiheessa, sillä pääset mukaan luomaan uudelle kodillesi toivomasi ilmeen. Sisussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi viisi upeaa tyylikokonaisuutta. Toiveidesi mukaan uusi yksiö Helsingissä voi henkiä raikkaan modernia viileyttä, lämpimän harmonista skandinaavista tunnelmaa, ajan hengen mukaista trendikästä ilmettä, klassista tyylikkyyttä tai teollista rouheutta. Sinä päätät. Näin uusi yksiö Helsingissä näyttää omistajaltaan ja tarjoaa mukavat puitteet heti muuttopäivästä lähtien.

Koti kuten haluat

Valitse uuden kodin sävyt ja materiaalit oman makusi mukaan. Lue lisää

Kotimatkalle Bonava-kotiin

Kuljemme kanssasi koko matkan aina suunnittelusta muuttoon saakka. Lue lisää

Uusi koti on sisustamista vaille valmis

Kaipaatko ideoita sisustamiseen ja vinkkejä asumiseen? Nämä sivut on tehty sinua varten. Sukella uusien ideoiden inspiroivaan maailmaan. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.