Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Kotisiilo A 115 Järvenpään Kotisiilo

Myyty

Kotisiilo A 115, 3 huonetta, 54,5 m²

Valoisa kolmio toimivin neliöin

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
54,5 m²
Kerros
11 / 12
Talotyyppi
Kerrostalo
Myyty

Kotisiilo A 115, 3 huonetta, 54,5 m²

Valoisa kolmio toimivin neliöin

Myynnissä upea 54,5-neliöinen kolmio uudessa kerrostalossa Järvenpään keskustassa. Asunnossa A 115 on hyvä pohjaratkaisu ja lasitettu parveke vehrein näkymin.

Järvenpään Kotisiilon asunto A115 kutsuu viihtymään huippupaikalle Järvenpään Pajalaan. Tämä huoleton ja laadukas yhdennentoista kerroksen uudisasunto sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin.

Mukavat oleskelutilat

Tämä kahden makuuhuoneen asunto muuntuu elämäntilanteen mukaan moneen menoon. Ihastu kodin selkeään pohjaratkaisuun sekä valoisaan oleskelutilan, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmään, jossa kaikelle löytyy oma paikkansa! Oleskelutiloista pääsee ihanasti lasitetulle parvekkeelle. Isommassa makuuhuoneessa on hyvät kaapistotilat sekä ikkuna parvekkeelle. Oleskelutiloissa on parkettilattia, pesuhuoneessa laatoitus. Läpitalon huoneistossa on ikkunat kahteen ilmansuuntaan.

Lasitettu parveke

Avaa ovi ja astu lasitetulle parvekkeelle. Lasituksen ansiosta voit nauttia ainutlaatuisesta parvekkeestasi jo aikaisin keväästä aina pitkälle pimenevään syksyyn asti. Sisusta parvekkeelle vaikka pieni kesähuone kalusteineen ja kukkineen tai perusta kaupunkiviljelijän minikeidas.

Hyvät yhteistilat

Kotisiilon asukkaiden käytössä on taloyhtiön upea, kahdeksannen kerroksen saunaosasto. Talosta löytyy mm. lastenvaunuvarasto sekä hyvät yhteiset tilat ulkoiluvälineille kuten polkupyörille. Autopaikat ovat maatasossa.

Lue lisää
Lähipalvelut

Lähipalvelut

Tietoa kohteesta

Järvenpään Kotisiilo

Uudet myytävät asunnot rakennetaan huippupaikalle Järvenpään Pajalaan. Ainutlaatuisen Järvenpään Kotisiilon kaikki uudet asunnot on myyty, mutta tutustu muihin upeisiin uudiskohteisiimme. Lue lisää

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Asuntojen maksuerätaulukko

  • Erä 1     9000 € kaupanteon yhteydessä
  • Erä 2     loput kauppahinnasta erääntyy maksettavaksi, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneiston käyttöönotettavaksi eli noin 30.12.2016.
  • Erä 3-4  5,6 % ja 1,4 % velattomasta hinnasta erääntyy maksettavaksi, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneiston käyttöönotettavaksi eli noin 30.12.2016.

Pääomavastike

  • 3 ensimmäistä vuotta lyhennysvapaa, vastike 2,50€/m²/kk (sis.koron)
  • 4. as.vuodesta alkaen korko & lyhennys n.  12,66€/m²/kk 

Laajakaistavastike  6€/kk/huoneisto

Autopaikkavuokra  20€/ap/kk

Yhtiölaina
Keski-Uudenmaan Osuuspankki
Laina-aika 25 vuotta
Pääomavastike määräytyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti