amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Loppuunmyyty

Jyväskylän Pehtori

Pehtorintie 4, 40740, Jyväskylä

Uusi asunto seniorikorttelissa on huoleton valinta

Pehtorin uudet asunnot Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikorttelissa on loppuunmyyty. Tutustu nyt komean Kortepohjan Volmarin ja charmantin Tourulan Tehtaan Ruusun uudiskohteisiin.

Asunto Oy Kortepohjan Pehtorin kerrostalo sijaitsee omalla tontilla Jyväskylän ainutlaatuisessa Senja-seniorikorttelissa. Pehtorin uudet omistusasunnot on suunniteltu varttuneemman väen huoletonta asumista, turvallisuutta sekä esteetöntä liikkumista ajatellen. Asumisen kruunaavat helposti sisustettava pohjaratkaisu, oma sauna, lasitettu parveke ja kätevä vaatehuone. Kortepohjan Pehtorissa on myös hyvät yhteistilat, kuten mukava kerhotila, saunaosasto, pesula ja viihtyisä piha-alue. Autopaikat sijaitsevat hallissa talon alla.

Kaupan päälle Asumisturva

Kun ostat uuden kodin Jyväskylän Kortepohjan Pehtorista, saat kaupan päälle maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden kodin asumiskuluja jopa vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittain 200 euroa muiden asumiskulujen kattamiseen.

Kodikkaat faktat

Koteja yhteensä
31
Tontin omistus
Oma
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo

Naapuruston tarina

Pehtori on osa Senja-seniorikorttelia, joka on vertaansa vailla koko Suomen mittapuussa. Asukkaiden käytettävissä ovat monipuoliset palvelut, kuten ruoka-, terveys- ja hoivapalvelut. Palveluohjaaja neuvoo ja ohjaa asukkaita arjen asioissa ja palveluiden hankkimisessa sekä järjestää yhteistä toimintaa. Korttelissa toimii myös päiväkeskus, seniorikahvila ja suosittu ruokaravintola.

Lähipalvelut

Senja-seniorikortteli tarjoaa kattavat palvelut, mutta myös korttelin ulkopuolelta löytyy lisää lähipalveluita. Naapurustossa on mm. ruokakauppoja. kahviloita, ravintoloita, kampaamoita ja kirpputoreja sekä kirkko ja kirjasto.

Liiku ja nauti luonnosta

Pehtori sijaitsee puistoalueen reunassa korttelin korkeimmalla kohdalla, joten asunnoista avautuvat upeat näkymät niin puistoon kuin viihtyisälle sisäpihalle. Aivan oman leimansa alueelle tuo suosittu Laajavuoren ulkoilualue, jossa pääsee nauttimaan niin kauniista ulkoilureiteistä kuin laajoista marja- ja sienestysmaastoista. Myös kylpylähotelli hemmottelee runsailla palveluillaan.

Kulkuyhteydet

Kortepohjasta on Jyväskylän keskustaan vain noin kolmisen kilometriä, joten matkan hurauttaa ripeästi vaikka bussilla muutamassa minuutissa. Lähin pysäkki on melkein kotiovella. Myös pyöräily- ja kävelyreitit ovat erinomaiset. Autopaikat on sijoitettu maan alle pysäköintihalliin, minkä ansiosta piha-alueet tarjoavat ihanan suojaisaa tunnelmaa.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Turvallista asumista Jyväskylässä

Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikortteli tarjoaa turvallista asumista mukavassa naapurustossa monipuolisten palvelujen äärellä. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu.

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Aikaa hyville päiville

Haluatko asua nykyistä helpommin? Valitse Aktiivikoti. Se on suunniteltu varttuneempaan väen huoletonta asumista ajatellen. Lue lisää

Palveluohjaaja

Apunasi huolettomassa arjessa. Lue lisää

Pehtorin Hoivakeittiö

Oma kortteliravintola palvelee joka päivä. Lue lisää

Seniorikorttelin asukkaana

Yhdessä on mukava olla. Lue lisää

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.