amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Muuttovalmis

Asunto Oy Kortepohjan Pehtori

Pehtorintie 4, 40740, Jyväskylä
Muuttovalmis

Asunto Oy Kortepohjan Pehtori

Pehtorintie 4, 40740, Jyväskylä

Valitse uusi asunto upeasta seniorikorttelista

Uudet myytävät asunnot sijaitsevat Jyväskylän Kortepohjan upeassa Senja-seniorikorttelissa. Nyt jos koskaan kannattaa toimia, sillä vapaana on enää yksi ihastuttavan huoleton kolmio omalla saunalla.

Asunto Oy Kortepohjan Pehtorin kerrostalo sijaitsee omalla tontilla Jyväskylän ainutlaatuisessa Senja-seniorikorttelissa. Vapaana oleva laadukas omistusasunto on suunniteltu varttuneemman väen huoletonta asumista, turvallisuutta sekä esteetöntä liikkumista ajatellen. Kodikkaassa ja helposti sisustettavassa uudisasunnossa on hyvä pohjaratkaisu, oma sauna, lasitettu parveke ja kätevä vaatehuone. Kortepohjan Pehtorissa on myös hyvät yhteistilat, kuten mukava kerhotila, saunaosasto, pesula ja viihtyisä piha-alue. Autopaikat sijaitsevat hallissa talon alla.

Kaupan päälle Asumisturva

Kun ostat uuden kodin Jyväskylän Kortepohjan Pehtorista, saat kaupan päälle maksuttoman Asumisturvan, joka on markkinoiden kattavin vakuutus kahden asunnon loukun, työttömyyden ja sairastumisen varalle. Vakuutus korvaa uuden kodin asumiskuluja jopa vuoden ajan. Lisäksi saat kuukausittain 200 euroa muiden asumiskulujen kattamiseen.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
77 m²
Huoneita
3
Koteja yhteensä
31
Tontin omistusmuoto
Oma
Myyntihinta
114 550 €
Kerroksia
5
Talotyyppi
Kerrostalo
22 tammi
Seuraava esittely
Sunnuntai 12:30 - 13:30

Naapuruston tarina

Pehtori on osa Senja-seniorikorttelia, joka on vertaansa vailla koko Suomen mittapuussa. Asukkaiden käytettävissä ovat monipuoliset palvelut, kuten ruoka-, terveys- ja hoivapalvelut. Palveluohjaaja neuvoo ja ohjaa asukkaita arjen asioissa ja palveluiden hankkimisessa sekä järjestää yhteistä toimintaa. Korttelissa toimii myös päiväkeskus, seniorikahvila ja suosittu ruokaravintola.

Lähipalvelut

Senja-seniorikortteli tarjoaa kattavat palvelut, mutta myös korttelin ulkopuolelta löytyy lisää lähipalveluita. Naapurustossa on mm. ruokakauppoja. kahviloita, ravintoloita, kampaamoita ja kirpputoreja sekä kirkko ja kirjasto.

Liiku ja nauti luonnosta

Pehtori sijaitsee puistoalueen reunassa korttelin korkeimmalla kohdalla, joten asunnoista avautuvat upeat näkymät niin puistoon kuin viihtyisälle sisäpihalle. Aivan oman leimansa alueelle tuo suosittu Laajavuoren ulkoilualue, jossa pääsee nauttimaan niin kauniista ulkoilureiteistä kuin laajoista marja- ja sienestysmaastoista. Myös kylpylähotelli hemmottelee runsailla palveluillaan.

Kulkuyhteydet

Kortepohjasta on Jyväskylän keskustaan vain noin kolmisen kilometriä, joten matkan hurauttaa ripeästi vaikka bussilla muutamassa minuutissa. Lähin pysäkki on melkein kotiovella. Myös pyöräily- ja kävelyreitit ovat erinomaiset. Autopaikat on sijoitettu maan alle pysäköintihalliin, minkä ansiosta piha-alueet tarjoavat ihanan suojaisaa tunnelmaa.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja ja olet askeleen lähempänä uutta kotia.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Myytävät asunnot

Pinta-ala (m²)

Krs

Myyntihinta (€)

Lajittele:
Status Nro Tyyppi Pinta-ala Krs Myyntihinta
Vapaa
Pehtori B 20 3h+kt+s+vh 76,5 m² 3 MH: € 114 550
VH: € 214 000
Pehtori B 20
Pehtori B 20
Vapaa
Tyyppi:
3h+kt+s+vh
Pinta-ala:
76,5 m²
Krs:
3
Myyntihinta:
MH: € 114 550
VH: € 214 000
Myyty
Pehtori A 10 2h+k+s+vh 58,5 m² 4 Pehtori A 10
Pehtori A 10
Myyty
Tyyppi:
2h+k+s+vh
Pinta-ala:
58,5 m²
Krs:
4
Myyty
Pehtori A 1 3h+k+s+vh 63,0 m² 2 Pehtori A 1
Pehtori A 1
Myyty
Tyyppi:
3h+k+s+vh
Pinta-ala:
63,0 m²
Krs:
2
Myyty
Pehtori A 11 2h+k+s+vh 51,0 m² 4 Pehtori A 11
Pehtori A 11
Myyty
Tyyppi:
2h+k+s+vh
Pinta-ala:
51,0 m²
Krs:
4
Myyty
Pehtori A 14 2h+k+s+vh 58,5 m² 5 Pehtori A 14
Pehtori A 14
Myyty
Tyyppi:
2h+k+s+vh
Pinta-ala:
58,5 m²
Krs:
5
Myyty
Pehtori A 12 3h+k+s+vh 63,0 m² 5 Pehtori A 12
Pehtori A 12
Myyty
Tyyppi:
3h+k+s+vh
Pinta-ala:
63,0 m²
Krs:
5

Status

Suunnitteilla
Jättämällä yhteystietosi voit ilmoittautua VIP-asiakkaaksemme, kun uusia koteja ja naapurustoja vasta suunnitellaan. Näin saat lisätietoja ja voit valita suosikkikotisi ensimmäisten joukossa. Voit myös vaikuttaa uusien kotien suunnitteluun kertomalla meille, miten haluaisit asua.
Ennakkomarkkinoinnissa
Ennakkomarkkinoinnilla kartoitamme tulevien asukkaiden kiinnostusta uutta kotikorttelia kohtaan. Sen aikana voit tehdä suosikkikodistasi varaussopimuksen ja maksaa varausmaksun. Mikäli haluat perua varauksesi, palautamme varausmaksun.
Myynnissä
Kun rakentaminen on alkanut ja asuntokauppalain edellyttämät turva-asiakirjat on asetettu, uudet kodit ovat myynnissä ja voimme allekirjoittaa kauppakirjat. Voit halutessasi tehdä suosikkikodistasi muutamaksi päiväksi sitomattoman nimivarauksen.
Muuttovalmis
Muuttovalmiiseen kotiin voit muuttaa vaikka heti. Se on aina huoleton valinta, turvallinen omistaa ja asua. Asuntomyyntimme auttaa sinua tekemään asuntokaupasta mahdollisimman vaivattoman ja mukavan.
Loppuunmyyty
Loppuunmyyty kertoo siitä, että uudiskohde on saavuttanut suuren suosion. Mutta ei hätää, voimme tarjota monia muita koteja huippupaikoilla hyvissä naapurustoissa. Tutustu valikoimaamme ja ole meihin yhteydessä. Tehdään yhdessä unelmistasi totta.

Vielä ehdit mukaan!

Ole meihin yhteydessä, kysy lisää ja sovi oma esittelyaikasi paikan päälle.

Ota yhteyttä

Katso myös

Turvallista asumista Jyväskylässä

Jyväskylän Kortepohjan Senja-seniorikortteli tarjoaa turvallista asumista mukavassa naapurustossa monipuolisten palvelujen äärellä. Anna kuvan kertoa puolestaan, katso video, ihastu ja inspiroidu.

Kaupan päälle Bonava Asumisturva

Voit tehdä asuntokaupat huoletta, vaikka nykyinen koti olisi vielä myymättä. Lue lisää

Aikaa hyville päiville

Haluatko asua nykyistä helpommin? Valitse Aktiivikoti. Se on suunniteltu varttuneempaan väen huoletonta asumista ajatellen. Lue lisää

Palveluohjaaja

Apunasi huolettomassa arjessa. Lue lisää

Pehtorin Hoivakeittiö

Oma kortteliravintola palvelee joka päivä. Lue lisää

Seniorikorttelin asukkaana

Yhdessä on mukava olla. Lue lisää

6 hyvää syytä valita Bonava-koti

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Haluamme tehdä asuntokaupasta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen.

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille.

Autamme tekemään päätöksestäsi mahdollisimman vaivattoman. Autamme sinua tekemään hyviä valintoja uuteen kotiisi.

Pääset vierailemaan rakentamisen aikana työmaalla, seuraamaan kotisi valmistumista sekä tutustumaan tulevaan naapurustoosi.

Bonava-kodin hintaan kuuluu aina laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet, jotka voit valita makusi mukaan. Sävyillä ja yksityiskohdilla luodaan kodin tunnelma.

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Olemme mukana elämän eri vaiheissa, sinkku- ja perheasunnoista varttuneempien Aktiivikoteihin.

Meillä on kodeista ja naapurustoista yli 80 vuoden kokemus. Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja jokainen uuden kodin yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakenna taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.